Novice

Oglasno besedilo

Stanovanja ob smučišču Mariborskega Pohorja

Objavljeno dne 15.07.2022

Mariborsko Pohorje se vzpenja nad južnim delom Maribora in predstavlja privlačno turistično, športno in rekreacijsko središče tako v zimski kot poletni sezoni. Stanovanja ponujajo investicijska priložnost za vse, ki se ukvarjajo z oddajo. 

V slednji ponuja številne možnosti rekreacije in prijetne sprostitve v objemu zelene narave. Aktivnosti v naravnem okolju, ki je blizu, a hkrati dovolj umaknjeno od mestnega vrveža, vključujejo od pohodništva do raznih adrenalinskih doživetij, kot so spusti z gorskimi kolesi. Na Pohorju in pod njim je na razpolago tudi pestra ponudba koč, lokalov in hotelov.

Nova stanovanja Pohorske terase, ležijo v nedotaknjeni naravi, ki ponuja počitnice polne zabave, počitka in možnosti za popolno regeneracijo. Klima na 1.347 metrov nadmorske višine je osvežujoča in poživljajoča. 
Pozimi se lahko ljubitelji smučanja rekreirajo na 42 kilometrih urejenih smučišč ter na enem najdaljših nočnih smučišč v Sloveniji ( 10 km dolga osvetljena proga ), poleti pa lahko obiskovalci Pohorja kolesarijo, uživajo v ježi, jadranju s padali, poletnem sankanju in pohodništvu. Za večje avanturiste sta v bližini Adrenalinski park Pohorje in tobogan.

Smučišče na Pohorju, kjer stoji objekt s stanovanji, slovi po gostiteljstvu slavne "Zlate lisice", svetovnih tekem alpskega smučanja.  

V stavbi je 30 stanovanj, kot so garsonjere, dvosobna, trisobna in dupleks stanovanja, večino ima loggio, teraso ali balkon. Ob stanovanjih je 24 zunanjih parkirišč ter 24 notranjih garaž.

Novogradenj praktično na smučiščih ni. Posebnost te pa je, da ima vsaka stanovanjska enota lasten priključek za plin z lastno plinsko pečjo, domofon, internet, televizijo, optični kabel, lasten števec za vodo in elektriko.

Mariborsko Pohorje se vzpenja nad južnim delom Maribora in predstavlja privlačno turistično, športno in rekreacijsko središče tako v zimski kot poletni sezoni. V slednji ponuja številne možnosti rekreacije in prijetne sprostitve v objemu zelene narave. Aktivnosti v naravnem okolju, ki je blizu, a hkrati dovolj umaknjeno od mestnega vrveža, vključujejo od pohodništva do raznih adrenalinskih doživetij, kot so spusti z gorskimi kolesi. Na Pohorju in pod njim je na razpolago tudi pestra ponudba koč, lokalov in hotelov.

Kvadrature apartmajev in cene najdete tukaj. Cena garažnega prostora je 12.000,00 eur, cena parkirnega prostora pa 6.000,00 eur.

Ponudnik:
MAKSIMILIJAN d.o.o.
Kocenova ulica 1
3000 CELJE

Kontaktni podatki:
Mobilna številka: 051 305 432
Elektronski naslov: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: https://maksimilijan.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog