Novice

Oglasno besedilo

Stanovanja Glavni trg: Kranj

Objavljeno dne 15.04.2022Edinstvena vogalna stavba Glavnega trga, starega mestnega jedra Kranja ponuja nova, nadstandardna stanovanja velikosti med 60 m2 in 120 m2.Celostno prenovljena stavba obsega 11 novih stanovanj v zgornjih treh nadstropjih, garažo in vhodni del v pritličju ter shrambe in tehnična prostora v kletni etaži.

Enote so izdelane po vzoru moderne novogradnje, hkrati pa ohranjajo pristnost, kvaliteto in estetiko brezčasne staromeščanske stavbe.Pohvali se lahko z moderno garažo, novim osebnim dvigalo in najsodobnejšimi inštalacijami ter hkrati s profesionalno restavriranim stopniščem in podesti, stilskim stavbnim pohištvom iz masivnega lesa in premišljenimi detalji.Unikatna stanovanja med drugim odlikujejo funkcionalne arhitekturne rešitve, skrbno zasnovana razporeditev prostorov, maksimalni izkoroistek naravne svetlobe in gospodarna zasnova inštalacij.Staromeščanski stanovanjski objekt stoji na vogalu Glavnega trga in Poštne ulice. Razgled iz stanovanj se razprostira čez Kokrški most, celoten Glavni trg in vzdolž Prešernove ter Poštne ulice.Stanovanjske enote so razporejene v zgornjih nadstropjih. Skupaj objekt tvori enajst stanovanj in sicer sedem štirisobnih, dve trosobni in dve dvosobni stanovanji. Komunikacijski prostori zaobjemajo vhodno vežo, podeste, hodnike in stopnišče ter dvigalo.Glavni in garažni vhod v stanovanjsko stavbo sta zasnovana s Poštne ulice na južni strani. Notranja garaža nudi deset parkirnih mest, izdelanih po principu dvojne vertikalne garaže. Dodatna parkirišča v bližini stavbe so  zagortovljena na parkirnih površinah Mestne občine Kranj in dostopna z dovolilnico, ki se jo pridobi ob prijavi bivališča v starem mestnem jedru.Pritlični prostor z garažnimi parkirnimi mesti zajema tudi vertikalno kolesarnico in prostor za odpadke, s svojim dostopom s Poštne ulice.

Prvo nadstropje ima etažno višina prostorov 2,60 m, v etaži pa so štiri stanovanja. Prav tako so v drugem in tretjem nadstropju štiri stanovanja, etažna višina v drugem je 2,75 m , v tretjem pa 2,65 m.Stavba je ohranila originalne fasade in centralno stopnišče s podesti, preostanek zgradbe pa je bil odkrit do konstrukcijskega skeleta in kompletno prenovljen po modernih standardih.PONUDNIK:
AC Asfalti d.o.o.
Vošnjakova ulica 8
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 41 868 995
Mobilna številka: +386 31 815 443
Elektronski naslov: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/kranj-stanovanje...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog