Novice

Oglasno besedilo

Soseska Grofice Vransko

Objavljeno dne 08.01.2019


“Gradnja za vas je v polnem teku!"

Ime soseske Grofice je izbrano v čast okolju v katerem se 7 večstanovanjskih enot nahaja. Vsaka od njih nosi ime ene izmed grofic iz grofovske družinske veje Celjskih grofov ( Ana, Barbara, Elizabeta, Katarina, Margareta, Veronika, Zofija ). S tem je dodatno poudarjena polna vpetost v bližnje lokalno okolje in sovpada z bogato zgodovino okolice kraja v katerem se nahaja.Soseska Grofice bo zgrajena na lokaciji Vransko ( poleg gostilne Grof ), na JZ obrobju Spodnje Savinjske doline. Od avtocestnega odcepa Vransko vas bo ločilo le 300 metrov do vasi Čeplje, kjer se bo naselje nahajalo. Življenje v naravi Savinjske doline ter okoliških hribov bo sedaj dosegljivo vsem, ki si želijo bližine Celja, Ljubljane in Maribora. Vransko je od Ljubljane oddaljeno le 30 minut vožnje, 40 minut od Maribora in 15 minut od Celja.Poleg odlične prometne infrastrukture je v neposredni bližini naselja zagotovljena vsa udobnost bivanja z vso potrebno infrastrukturo: osnovna šola, vrtec, trgovine, pošta, zdravstvena ambulanta in športna dvorana.

Pohodniki se boste lahko podali na številne markirane planinske poti v bližini. Obiščete lahko naravni park Čreta. Na Čreti, kjer se križata Savinjska planinska pot in Evropska pešpot E6 se nahaja tudi planinski dom. Zanimiv je ogled kraške jame Škadavnice, ki je dolga 41 m, v globino pa sega 16 m. Lahko se preizkusite na naravni plezalni steni, ki se nahaja v nekdanjem kamnolomu. V športni dvorani Vransko so vam na voljo različne vrste rekreacije ( košarka, odbojka, mali nogomet, plezanje, skupinske vadbe, namizni tenis, badminton ).Namen celotne zasnove naselja je življenje v manjšem kraju, v moderno zasnovanem stanovanju ter dodatnimi bivalnimi kvalitetami - življenje v kontaktu z naravo in okoliškimi mesti, ki so oddaljeni do 40 minut vožnje. Utrip mesta lahko občutite v vsakem trenutku, hkrati pa mirno preživljate večere in se prebujate v jutrih brez mestnega hrupa.

Zgrajenih bo sedem večstanovanjskih enot, v katerih bo skupno 49 stanovanj: 24 dvosobnih, 20 trosobnih, 4 štirisobna, 1 petsobno.  Vse stanovanjske enote so svetle in razgibane. Vsakemu stanovanje bosta na voljo dve parkirni mesti ( v naravno prezračevanem in osvetljenem nivoju ) in shramba.Do vašega novega doma se boste lahko sprehodili po stopnišču s panoramskimi okni ali pa popeljali z modernim dvigalom, kar bo še posebej povečalo udobje bivanja mladim družinam in starejšim.Stanovanja so zasnovana tako, da bo svetloba skozi panoramska okna napolnila bivalni prostor. Iz vhodnega garderobnega dela boste lahko vstopili v nočni ali dnevni del stanovanja. V odprtem dnevnem delu bo kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Dnevni del nekaterih stanovanj bo imel podaljšan bivalni prostor na teraso s paviljoni. 

Stanovanja bodo zgrajena na ključ, kar pomeni, da je v stanovanja potrebno vgraditi le še notranjo opremo. Kopalnica bo opremljena s celotno sanitarno opremo.  Stanovanja bodo vseljiva do konca leta 2019.

INVESTITOR:
Mejor Invest d.o.o.
Kersnikova ulica 3
1000 Ljubljana

PONUDNIK:
Studio 68 d.o.o.
Ukmarjeva ulica 6
1000 Ljubljana

MOBILNA ŠTEVILKA: 070 / 556 - 554, Miha Novak, Studio68
ELEKTRONSKI NASLOV: miha@studio68.si
Vir: SLONEP

Več: http://www.groficevransko.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Izdelovanje pletenih opor

27.03.2019 - 27.03.2019 Delavnica izdelovanja pletenih opor iz drena.

45. SEEBBE

17.04.2019 - 20.04.2019 Mednarodni sejem gradbeništva.

Vrtnarski sejem FREISINGER GARTENTAGE

10.05.2019 - 12.05.2019 23 let vrtnarskega sveta - dobrodošli Slovenci!

AGRA 2019

24.08.2019 - 29.08.2019 57. mednarodni kmetijsko-živilski sejem.

IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

29.08.2019 - 02.09.2019 Največja vrtnarska in cvetličarska razstava.

Anketa

Moja hiša potrebuje