Novice

Oglasno besedilo

SODOBNO NASELJE VRSTNIH HIŠ NA OBROBJU LJUBLJANE

Objavljeno dne 14.09.2019

Na prostrani ravnici med Ljubljano in Vrhniko lahko na zemljišču velikosti 42.000 m2 izbirate med 78 vrstnimi hišami v več nizih. Tu si lahko poiščete udobno hišo v zavetju narave in v neposrednem stiku s prestolnico.
Gradnja soseske je v polnem teku, potekala pa bo v več sklopih. Hiše bodo popolnoma izgotovljene naprodaj po zaključku posameznega sklopa. V prvem sklopu bo na voljo devet hiš, njihov nakup pa bo mogoč že letos.

Odlična lokacijaSoseska DRENovo je umeščena ob cesti med Ljubljano in Vrhniko, na Drenovem Griču. Drenov Grič je od Ljubljane oddaljen le dobrih 10 kilometrov. Kraj ima dobre povezave z Ljubljano, hkrati pa tudi z vsemi strateškimi prometnicami. Je izvrstna izhodiščna lokacija za potovanja v vse smeri Slovenije, hitre povezave pa vodijo tudi do bližnjih letališč: Ljubljana (37 km), Zagreb (156 km), Trst (108 km) in Gradec (209 km). Le 20 minut potrebujete do središča Ljubljane in 20 minut do najbližjega nakupovalnega središča. In le nekaj korakov do miru in narave.
V neposredni bližini nastajajoče soseske so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta, nedaleč so tudi rekreacijske površine.
Tu boste deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta.

Hiše dokončane »na ključ«Hiše bodo dveh različnih tipov z bivalno površino okrog 150 m2, površina pripadajočega zemljišča pa se razlikuje in bo med 140 m2 in 500 m2.
Hiše bodo dokončane »na ključ«. Odlikujeta jih sodobna arhitektura in energetska varčnost. Dovršeni tehnološki postopki in skriti detajli zagotavljajo optimalne bivanjske pogoje in trajnost objektov. Hiše so požarno, poplavno in potresno varne ter ustrezno toplotno in zvočno izolirane, kar proizvajalec dokazuje s certifikatom zanesljivosti CE.
Proizvajalec hiš v soseski DRENovo je Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki sodi v evropski vrh in je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov za montažno gradnjo.

Urejenost, varnost in visoka kakovost bivanjaDRENovo odlikuje sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja montažnih lesenih hiš z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Domišljena razporeditev enot omogoča stanovalcem kar največjo možno zasebnost.Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, soseska pa prometno razbremenjena, saj drugega prometa v njej ne bo.
Hitra dostopnost ključne infrastrukture in javnih ustanov pa vam vsakodnevno prihrani dragocen čas, ki ga lahko namenite sebi, družini ali sprostitvi v naravi.

Vzorčna hiša

Za vas pripravljamo tudi vzorčno hišo. Obiščite jo in se na svoje oči in otip prepričajte o izgledu, materialih in kakovosti gradnje načrtovanih hiš v soseski DRENovo. Svoj bodoči dom boste tu resnično začutili, saj lesena montažna gradnja omogoča vselitev in zdravo bivanje že takoj ob dokončanju.

Več informacij o soseski, poteku gradnje in tlorise hiš najdete na spletni strani projekta, kjer se lahko tudi naročite za ogled. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na spodaj navedenih kontaktih.

KONTAKTNI PODATKI:
Elektronski naslov: info@drenovo.si
Telefonska številka: 01/300-14-16
Mobilna številka: 031/786-316
ali
Sandi Šipek, Temelj nepremičnine d.o.o.
Elektronski naslov: sandi@temelj-nepremicnine.si
Mobilna številka: 041/362-301

Investitor:
CEEREF PROJEKT DRENOV GRIČ d.o.o.
Dunajska cesta 9
1000 Ljubljana

Vir: SLONEP

Več: https://www.drenovo.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Marmo+mac

25.09.2019 - 28.09.2019 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Flormart

26.09.2019 - 28.09.2019 Mednarodna krajinska arhitektura in zelena infrastruktura.

Jesenski sejem Komenda 2019

04.10.2019 - 06.10.2019 Kmetijsko obrtni sejem.

Ambienta

09.10.2019 - 13.10.2019 46. mednarodni sejem pohištva.

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Anketa

Moja hiša potrebuje