Novice

Oglasno besedilo

Prvi pomladni Marlesov dan odprtih vrat

Objavljeno dne 11.03.2019

V podjetju Marles hiše, vodilnem, najstarejšem in največjem slovenskemu proizvajalcu montažnih objektov v Sloveniji, bodo v soboto 16. marca 2018, med 10. in 15. uro, v neposredni bližini Ivančne Gorice, na prvem pomladnem dnevu odprtih vrat, predstavili visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo HJ individualnega dizajna.

Dinamična, ekonomična in nadvse funkcionalna zasnova enodružinske hiše je vodila k arhitekturni rešitvi, s katero so lastniki presegli ustaljene okvire in si zagotovili sodoben in trajnostno naravnan življenjski slog. Hiša je grajena v sistemu MEGA PLUS N10 z instalacijsko ravnino, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje. Toploto za ogrevanje preko talnega gretja, pripravo tople vode z integriranim bojlerjem in prezračevanje z rekuperacijo  zagotavlja kompaktna toplotna črpalka zrak-voda NILAN Compact P.

Zasnova v skladu z načeli funkcionalnosti in energetske učinkovitosti je nadvse primerna tudi za gradnjo v pasivnem standardu, gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše pa sledijo načelom trajnostne gradnje in ponujajo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo.

Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Prav tako bodo odgovarjali na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki so jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer so že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij.

Med drugim bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi koncept Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Z vgradnjo sistema prisilnega prezračevanja z rekuperacijo Marles namreč skoraj vsako hišo lahko zgradi v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada.

Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Vir: SLONEP

Več: https://www.marles.com/hise/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog