Novice

Oglasno besedilo

Prodajate zazidljivo zemljišče?

Objavljeno dne 08.09.2022

V letošnjem letu smo pričeli z novo, celostno storitvijo pri reševanju stanovanjskih potreb ljudi, in sicer kupcem Rihterjevih montažnih hiš ponujamo še nakup ustreznega zemljišča, na katerem jim bomo hišo zgradili. Na ta način kupcem naših hiš omogočamo, da si čisto vse v zvezi z gradnjo lastnega doma lahko uredijo na enem mestu – to je pri podjetju Rihter montažne gradnje d.o.o.

Montažne hiše za naše kupce znamo sami narediti, za zazidljive parcele pa se obračamo na ponudnike zemljišč, ki razpolagate z zazidljivimi parcelami in jih nameravate prodati, da si pridemo naproti ter sodelujemo v obojestransko korist. S tem vsi nekaj pridobimo: ponudniki zazidljivih parcel boste le-te preko nas prodali tistim, ki jih dejansko potrebujejo za postavitev svoje hiše; podjetje Rihter montažne gradnje d.o.o. bo kupcem hiš zagotovil celostno storitev pri reševanju njihovih stanovanjskih potreb, saj bodo le-ti z nakupom hiše kupili tudi zemljišče za gradnjo; kupci naših hiš bodo imeli možnost vse za izgradnjo svojega doma urediti pri nas, ker bo šlo za nakup hiše vključno z zazidljivo parcelo.

Naše ključne, zaupanja vredne prednosti:

  • zares ogromno število potencialnih kupcev naših hiš, ki iščejo tudi parcele za gradnjo,
  • poznamo potrebe in želje naših kupcev, tako da vemo kdo je primeren kupec za Vašo parcelo,
  • živimo v časih, ko je čas denar. Tega se v našem podjetju dobro zavedamo, zato si prizadevamo kupcu prihraniti čas in mu torej nudimo celostno storitev, ki vključuje nakup parcele z izgradnjo njegove sanjske hiše vred,
  • Vašo parcelo se bomo potrudili prodati po najvišji možni ceni.

Kaj vam še koristnega ponujamo:

  • poskrbimo za vse postopke potrebne pri izpeljavi posla,
  • ekonomsko in pravno svetovanje,
  • davčno svetovanje,
  • poiščemo pravega kupca za Vašo zazidljivo parcelo.

Vabimo vse zainteresirane ponudnike zemljišč, da nam zaupate prodajo zazidljivih parcel. Za prvih 10 ponudnikov zazidljivih parcel bo storitev brezplačna, torej brez provizije.

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 03/839-04-30 ali po elektronski pošti: [email protected] in vam bomo z veseljem pomagali pri prodaji vaše parcele.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog