Novice

Oglasno besedilo

Nova soseska s panoramskim pogledom v Dravljah – Regentov kvart

Objavljeno dne 16.03.2022

Iščete dom s čudovitim razgledom in odlično infrastrukturo - takšen, ki je malo odmaknjen od mestnega vrveža, hkrati pa je blizu centra Ljubljane. Napovedujemo gradnjo prav take soseske v šišenskih Dravljah, kjer bomo ponudili 356 stanovanj, zgrajenih po novih standardih energetske učinkovitosti.Gradnja se bo predvidoma začela prihodnje leto, končala pa leta 2024. Novo sosesko bodo sestavljali trije sodobno grajeni stolpiči s skupno 356 stanovanji vseh velikosti od 30 do 100 m2. Na vrhu stolpičev bodo tudi večji dvonadstropni penthousi s prostornimi terasami.

Izjemna lokacija
Pri snovanju nove soseske smo imeli v mislih ljudi različnih generacij, hotenj in potreb, vas, ki si želite na enem mestu uživati kar največje udobje bivanja. Zato smo za vas izbrali lokacijo, ki bo to omogočila, saj je ravno prav odmaknjena od mestnega vrveža, a je hkrati v neposredni bližini vsega, kar si želi in potrebuje vsak sodoben, dinamičen človek.
V neposredni bližini sta vrtec, šola in trgovina. V bližnji okolici pa boste našli lekarno, športne objekte, banko, nakupovalni center, dom za starejše občane in še več.

Stolpiči bodo umeščeni v premišljeno zasnovano zeleno okolje, ki bo najmlajšim ponujalo veliko domiselnih igral in zelenih površin, vam pa dobrodošlo sprostitev sredi mesta, brez motečih avtomobilov ali prepolnih parkirnih mest.

Pri tem pa ne velja pozabiti, da so Dravlje obdane s polji, hribi in hribčki, zato se možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi ponujajo kar same po sebi, že ob pogledu iz stanovanj. Stanovanja bodo ponujala čudovit razgled, nekatera na okoliško hribovje, Karavanke in Alpe, druga na urbano Ljubljano z okolico.Sodobne inženirske rešitve in energetsko učinkovita gradnja
Stanovanjski kompleks Regentov kvart je zasnovan in bo zgrajen v skladu z najsodobnejšimi inženirskimi in bivalnimi standardi. Posebno pozornost bomo posvetili energetsko učinkovitim stavbam, kar se bo odražalo v nižjih obratovalnih stroških in boljši kvaliteti bivanja.

Parkirišča in shrambe
Vaš avto in kolo bosta dobila prostor v dvonadstropni podzemni garaži z več kot 500 parkirnimi prostori. V tem delu boste lahko v prostorne shrambe, velike od 3,5 do 6 m2, pospravili tudi vse, česar v stanovanju ne potrebujete. Za vse, ki že vozite električni avtomobil ali pa se boste za tak nakup šele odločili, bo na voljo že pripravljena potrebna napeljava za dokup polnilnih postaj. Na voljo bodo tudi kolesarnice in posebno dvigalo, ki bo kolesarjem omogočilo lahek vstop na parkirišče.

Udobje pod zvezdami
Težko bi našli koga, ki ob načrtovanju svojega novega doma ne bi pomislil na moderno zasnovano hišo na podeželju, sredi zelenega gaja, a hkrati v bližini kulturnega in mestnega dogajanja.Naše duplekse v zgornjih nadstropjih vsake izmed stolpnic smo zasnovali natanko v tem duhu. Še več, tej idilični sliki smo dodali še neverjeten razgled na okoliško hribovje in na mestno dogajanje. Kdo bi si v resnici želel več? Srečni lastniki in uporabniki tega prelepega domovanja se boste v prvi etaži verjetno veliko zadrževali v svetlem skupnem prostoru, domiselno ločenem z bivalno kuhinjo, ali pa v velikem dnevnem prostoru, ki se širi v veličastno teraso z enkratnim razgledom. To res izjemno teraso boste lahko zlahka spremenili v zeleni vrtiček pod zvezdami, kjer boste z veseljem gostili vse svoje povabljence. V zgornji etaži pa boste predvsem počivali in uživali v miru.

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup stanovanj bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Do takrat bomo vodili nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu.

Investitor:
Lesnep, d. o. o.
Miklošičeva cesta 18
1000 Ljubljana

Ekskluzivni prodajalec:
Ljubljana nepremičnine, d. o. o.
Cesta na brdo 69
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Spletna stran: www.regentov-kvart.si
Elektronski naslov: [email protected]
Telefonska številka: +386 1 2445 005 (Ljubljana nepremičnine)

Vir: SLONEP

Več: https://www.regentov-kvart.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog