Novice

Oglasno besedilo

NATUZZI ITALIA – sinonim za vrhunski dizajn in popolno udobje

Objavljeno dne 26.07.2023

Sedežne garniture, kavči, fotelji, počivalniki, postelje, dodatki za dom in dekoracija Natuzzi Italia, bodo v vašem domu ustvarile pravo HARMONIJO oblik, dizajna, barv, udobja, sprostitve in dobrega počutja.

Samo najboljše je dovolj dobro za vas!

Kaj si najbolj želimo in zaslužimo kot večer, ko se dan počasi poslavlja in smo v dnevu postori vse, se utrujeni vrnili iz službe, šole, potovanja, postorili vse družinske obveznosti. Vsi se želimo vsaj za trenutek umiriti, posedeti na udobni sedežni garnituri, fotelju ali počivalniku s knjigo ali revijo v roki, pogledati dober film ali televizijski posnetek dobre športne tekme. Morda si želimo samo tišino, umiriti misli ali pa je to čas za sproščen klepet z družinskimi člani in prijatelji. Kakovostna sedežna garnitura v dnevni sobi, kjer preživimo te kratke, a dragocene trenutke, je definitivno najbolj pomemben pohištven element vašega doma.

Na sliki sedežna garnitura TIMELESS.

Prefinjen italijanski dizajn in vrhunska kakovost

Dnevna soba s kakovostno sedežno garnituro, poleg kuhinje seveda, je ogledalo našega doma. Dnevni prostor ni samo prostor, kjer družina preživi največ skupnega časa. Je tudi del našega doma, kamor najpogosteje povabimo obiske, prijatelje, sorodnike, zato je pomembno, kako bo ta bivalni prostor urejen in kakšno pohištvo bomo izbrali.  V zadnjem času se večina od nas bolj nagiba za minimalistično, moderno pohištvo, kjer je center dnevnega prostora dobra sedežna garnitura in udoben fotelj ali počivalnik.  Natuzzi Italia kot največji proizvajalec oblazinjenega pohištva v Evropi, se ponaša z inovativnimi rešitvami na področju vrhunskih električnih počivalnikov vgrajenih v fotelje, kavče in kotne sedežne garniture. Sedežne garniture s počivalnimi funkcijami so pri uporabniki postale zelo iskane in priljubljene, saj nudijo še več udobja in sprostitve.

Na sliki sedežna garnitura – trosed IAGO

Natuzzi Italia je znamka življenjskega sloga, ki že od leta 1959 uteleša lepoto in strast, njeno vodilno načelo pa je italijanski slog. Sedežne garniture Natuzzi so avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ki ponujajo prepoznavno obliko, obširen izbor programov in pohištva ter dodatkov za dom ter utelešajo sodobno življenje v popolni harmoniji.

Na sliki sedežna garnitura in mizice ADAM.

Izbira in nakup prave sedežne garniture, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja, ni tako zelo preprosto.

V salonih Natuzzi v Celje, v Celeia parku in na Šmartinski c. 53 v Ljubljani, imajo urejene razstavne površine s sedežnimi garniturami, kavči, fotelji, počivalniki in dodatki za dom Natuzzi Italia. Ponudba je raznolika, za vse okuse in potrebe. Prodajno osebje, notranji oblikovalci in arhitekt, so vam na voljo za svetovanje z vidika tehničnih informacij in kar je najbolj pomembno, skupaj boste dimenzijsko, barvno in oblikovno izbrali pohištvo, ki bo združeno v pravo harmonijo popolnega udobja in vrhunskega dizajna.

Da bo nakup za vas pravo doživetje in čim manj stresno, je tukaj nekaj namigov » V petih korakih do popolne sedežne garniture

Natuzzi Italia je ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk oblazinjenega pohištva, prepoznana po celem svetu. Svoje kakovostne sedežne garniture prodaja v vseh večjih mestih v Italiji, celotni Evropi, ZDA, Braziliji, na Kitajskem, Japonskem, v Tajvanu, Rusiji, Indiji in Združenih arabskih emiratih, Avstraliji in Mehiki.

V Sloveniji je ekskluzivni partner za Natuzzi Italia podjetje MAROS D.O.O., ki njihovo ponudbo predstavlja in nudi v dveh salonih:

 - Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Ponudbo pa si lahko ogledate tudi na WWW.NATUZZI.SI

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog