Novice

Oglasno besedilo

Moravske Toplice »Sončna oaza« Levstikova ulica ob Termah Vivat

Objavljeno dne 16.05.2018

Sončna oaza smo poimenovali sodobno zasnovane hiše v Moravskih Toplicah, na zelo atraktivni lokaciji, v centru termalnega turizma, hkrati pa na umirjenem delu z odličnim pogledom. To je oaza sedmih modernih enostanovanjskih hiš, ki sodobnemu človeku lahko izpolnijo njegove življenjske sanje. Pri projektiranju smo razmišljali o sedanjosti, saj smo pri snovanju skušali čim bolj odgovoriti na spremenjene prestižnejše zahteve današnjega časa.Lokacija objektov je izrednega pomena in ta lokacija je izjemna, saj se nahaja v kraju z enim od največjih termalnih centrov Slovenije – v Moravskih Toplicah. Je v samem centru turističnega dogajanja ter hkrati v objemu narave, sredi prostranih travnikov, prepredenih s stezicami in potmi za raziskovanje, rekreacijo in kolesarjenje. V bližini največjih termalnih kapacitet Term 3000 in z odličnim pogledom na vrhunske Terme Vivat, ter slabih 6 km od mesta Murska Sobota, kjer so trgovski centri in le 10 km do slovenskega avtocestnega križa. V neposredni bližini je tudi zelo veliko golf igrišče.

Projekt se je pričel graditi v mesecu septembru 2017. Toplotna črpalka s talnim ogrevanjem in hlajenjem na steni. Vse bo na luksuznem nivoju in v samem turističnem delu ob Termah Vivat.. V prvem terminu, v mesecu septembru 2017 sta se pričela graditi objekta 4 in 5, sedaj v mesecu aprilu 2018 pa smo pričeli še z izgradnjo objektov 6 in 7.
Zemeljska dela z vso infrastrukturo v zemlji in temeljnimi ploščami so že zgrajena.

Eno stanovanjski objekt;  
-    skupaj s samostojno parcelo, površina objekta okoli 235 m2 + zunanja terasa + med objekti (opcija zimski vrt), povprečna velikost etaže nekje 80 m2;
-    v pritličju kuhinja z jedilnico, WC, dnevna soba z zunanjo teraso od 25 m2 do 40 m2 in jacuzzijem;
-    v 1. nadstropju dve ali tri spalnice z dvema balkonoma ( upoštevati je možno tudi želje posameznika )
-    v 2. nadstropju 75 m2 penthaus z jacuzzijem, na sredini s steklom zaprta terasa, ter delno pokrita terasa na V in Z strani. Odličen je tudi pogled na bazene in okolico;
-    med objekti so s steklom pokriti zimski vrtovi, v velikosti 18 m2;
-    lopa za kolesa, 2 parkirni mesti, nobenih skupnih stroškov, brez upravnika;
-    vsepovsod ločena elektrika, vodovod, kanalizacija, CATV. Vsaka hiša ima svojo parcelno številko;
Cena posamezne enostanovanjske zgradbe v  izmeri 235 m2 in 49 m2 zunanjih teras, dve parkirišči in kolesarnica od 283.000,00 EUR naprej.

Možno tudi solasništvo za ceno od 129.000 EUR - 159,000 EUR za III. podaljšano fazo, za pojasnitev in več informacij pokličite na telefonsko številko 041 616 107. Pripravljamo tudi dvostanovanjsko verzijo za ceno  od 129.000 EUR do 159.000 EUR za III. podaljašano fazo.

Vsepovsod ločena elektrika, vodovod, kanalizacija, CATV. Vsaka hiša ima svojo parcelno številko. Nobenih skupnih stroškov in brez upravnika.

Objekti bodo na prodaj v III. podaljšani gradbeni fazi. Osnovni objekt bo imel popolnoma zgrajen Penthaus, vgrajena bodo visoko kvalitetna aluminijasta okna in vrata, s troslojnim steklom in žaluzije z elektromotornim pogonom ter daljinskim krmiljenjem  v antracitni barvi. Prav tako bodo vgrajena visoko kvalitetna vhodna vrata v antracitni barvi. Izvedene bodo kompletne elektro instalacije, vgrajena bodo zunanjimi stenskimi LED svetila. Vgrajen bo barvni videofon z velikim zaslonom in možnostjo razširitve in daljinskega odpiranja. Urejen bo vodovod in prezračevanje, urejena bodo parkirišča, urejeni odtoki,... Zgrajena bo tudi nadstrešnica za avtomobile z lopo za kolesa. Na balkonih in terasah je lahko imitacija lesa, žična ograja ali steklo. Urejeni bodo vhodi in balkoni, s keramiko in granitne plošče. Na Penthaus - u bo položen granitne plošče v imitaciji lesa, pod 75 m2, pripravljen za uporabo. Notranji zidovi bodo ometani. Zidana ograja okoli zunanjih teras obložena z dekorativnim kamnom Fox Brown. Popolnoma bodo urejene tudi zunanje terase in pasaže med objekti, položeni bodo tlakovci, granitne plošče v imitaciji lesa, položena umetna trava. Možno je dodatno plačilo za IV. Fazo izgradnje, pripravljeno za opremljanje.

Lani smo končali fazo gradnje, kjer smo zgradili vseh sedem AB plošč in vgradili vso infrastrukturo v zemljo in vse priklopili na kanalizacijsko omrežje. Pripeljali smo vodo, elektriko in telekomunikacije na vsako betonsko ploščo.  Uredili smo tudi vse za parkirišča, pasažo in terase, da je vse pripravljeno  za asfaltiranje oz. tlakovanje, ter za nadaljevanje suhe gradnje.
Trenutno nadaljujemo z gradnjo dveh objektov in sicer 4 in 5 objekta, ki bosta dvostanovanjska in sicer do »Rohbau« stanja. V mesecu aprilu 2018 pa smo pričeli še z zidavo objektov 6 in 7.


Povprečna cena na ključ z DDV na celotno uporabno in urejeno površino je 1.360,00 EUR / m2.

INVESTITOR:
Recal Media d.o.o., Drago Žuman

Prešernova ulica 3
9240 LJUTOMER

PONUDNIK:
Recal Media d.o.o., Drago Žuman

Prešernova ulica 3
9240 LJUTOMER

MOBILNA ŠTEVILKA: +386 41 616 107
TELEFONSKA ŠTEVILKA:  +386 2 584 85 21

ELEKTRONSKI NASLOV: drago.zuman@recalmedia.si            
SPLETNA STRAN:
www.soncnaoaza.com
www.soncnaoaza.si
www.moravsketoplice.eu

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Joannes Antonius Scopoli in njegovo botanično delovanje na Slovenskem

22.05.2018 - 22.05.2018 Prvi je na sodobnih znanstvenih osnovah utemeljil vednost o rastlinah, živalih, mineralih in kamninah na Slovenskem.

Dan očarljivih rastlin

25.05.2018 - 25.05.2018 Praktični prikazi na stojnicah, delavnice in kvizi.

Holz&Bau

29.08.2018 - 01.09.2018 Sejem lesne industrije in gradnje iz lesa.

IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

30.08.2018 - 03.09.2018 Največja vrtnarska in cvetličarska razstava.

The Green World 2016

06.09.2018 - 07.09.2018 Hortikulturni sejem.

Anketa

Moja hiša potrebuje