Novice

Oglasno besedilo

MODRA VILA - DRAVLJE

Objavljeno dne 09.11.2019

V Dravljah nastaja nova, moderna in nadstandardna soseska Modra vila.



Na spodnjih povezavah lahko preverite tlorise po posameznih nadstropjih, posameznih objektih:

Zasnovo naselja predstavlja 6 vila blokov, načrtovanih v skladu z visokimi bivanjskimi standardi. Stavbe so v prostor umeščene kot samostojne enote v dveh nizih, obdane z odprtimi površinami, ki omogočajo veliko svetlobe. V posameznem vila bloku je od 9 do 12 sodobnih, svetlih, funkcionalno oblikovanih stanovanj, različnih velikosti.

Zunanjo ploščad med vila bloki povezujejo skupne poti, zelene površine in otroško igrišče, namenjeno stanovalcem in brezskrbni igri otrok. Naselje je ograjeno in prijetno ozelenjeno.

Dostop do skupne kletne etaže bo urejen iz Čebelarske ulice. V kletni etaži so parkirna mesta, shrambe in kolesarnica.  V garaži je predvidena tudi možnost izvedbe napajanja za električna vozila. Vhodi v objekte so omogočeni iz nivoja kleti, ulice in večnamenske ploščadi. Vsak stanovanjski vila blok je medetažno povezan z dvoramnim stopniščem in dvigalom.



Pritlična stanovanja imajo prostorne ozelenjene atrije. V prvem in drugem nadstropju so stanovanja z večjimi ložami, stanovanja v tretji etaži, pa imajo velike terasne površine, ki nudijo obilico zasebnosti in dodatno bivanjsko kvaliteto.



Energetska učinkovitost stavbe se uvršča v energijski razred B1, kar je doseženo z vgradnjo visokokakovostnih materialov.

TEHNIČNI OPIS

Gradnja je klasična opečna povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi. Objekti imajo visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo.
Streha objekta je ravna z minimalnim 2% naklonom s posipom in nasutjem iz prodca.
Fasada objekta je kontaktna v kombinaciji z ventilirano fasado. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz kamene volne, debeline do 24 cm. Zaključni sloj fasade je izveden v delno v svetli in delno grafitni barvi.
Ogrevanje v stanovanjih je urejeno s talnim gretjem. Stavbe se ogrevajo z zemeljskim plinom.
Hlajenje bo izvedeno s hladilnimi enotami.
Vsako stanovanje ima ločen merilni števec za elektriko, vodo in zemeljski plin.
Okna, drsne stene in balkonska vrata so v nadstandardni les-aluminij kombinaciji s troslojno zasteklitvijo. Okna in balkonska vrata bodo imela zunanje žaluzije z elektro pogonom v grafitni barvi, določeni segmenti oken, balkonskih vrat in panoramskih sten, ki se odpirajo pa imajo vgrajene komarnike.
Predelne stene v stanovanjih so iz dvojnih mavčno kartonskih plošč s toplotno in zvočno izolativnim slojem med profili.
Svetla višina stropov v stanovanjih je 2,80 m.
Vhodna vrata v stanovanja so kvalitetna, proti-vlomna, proti-hrupna in proti-požarna.
Notranja vrata v stanovanjih so lesena, v osnovi bele barve, s skritimi tečaji in magnetnimi ključavnicami.
Zaključni pod v večini prostorov stanovanja je lakiran panelni hrastov parket z zaključnimi letvami. V sanitarijah, kopalnicah in utilitiyu je pod iz keramike. V vhodni avli, na stopniščih in notranjih hodnikih so podi obloženi z naravnim kamnom.
Sanitarna oprema je iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Tuš kabine v kopalnicah so tlakovane s talno keramiko. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.
Balkoni in lože stanovanj so obložene s keramiko. Balkon je med posameznimi stanovanji prečno ustrezno pregrajen. Ograja balkonov je na ravnih segmentih steklena.
Atriji  pritličnih stanovanj so sestavljeni iz dela, ki predstavlja teraso obloženo s keramiko, delno pa so zatravljeni. Atriji bodo ograjeni z ograjo in ozelenjeni.
 




Za vse informacije smo dosegljivi na spodnjih kontaktnih podatkih.

PONUDNIK:
Modra Vila d.o.o.
Celovška cesta 228
1000 LJUBLJANA

KONTAKTNI PODATKI:
031/666-620
031/815-443
041/688-170

ELEKTRONSKI NASLOV: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: https://www.modravila.com/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog