Novice

Oglasno besedilo

Marlesov dan odprtih vrat – vstopite v svet unikatnega domovanja

Objavljeno dne 14.09.2016

V Marlesu prisegajo na individualen pristop in unikatno arhitekturo. Zato ste v soboto, 17. septembra 2016, vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT, na katerem vam bodo predstavili individualno zasnovano hišo, zgrajeno na ključ, ki bo na ogled v Zrečah med 10. in 16. uro.

Hiša, ki je zasnovana v visoko učinkovitem nizkoenergijskem standardu, omogoča stanovalcem prijazno in udobno bivanje. Novodobni koncept bivanja ponuja edinstvene dimenzije funkcionalnega tlorisa, ekonomičnost ter vrhunski dizajn. Odlična izolativna kakovost temelji na uporabi človeku in naravi prijaznih materialov s posebnim poudarkom na trajnosti in energetski učinkovitosti.

V Marlesu pristopajo h gradnji hiše celovito in skrbno, s posluhom za najmanjše detajle. Zato so rešitve za visoko kakovost bivanja del njihovih prizadevanj, s katerimi postavljajo nove standarde na področju montažne lesene gradnje. V času predstavitve individualno zasnovane hiše v Zrečah vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili program hiš, grajenih v pasivnem, nizkoenergijskem in visoko učinkovitem nizkoenergijskem standardu ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja. Na voljo vam bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki vas bodo seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji »Marlesovega« subvencioniranega stanovanjskega kredita. Za vse, ki želite brezskrbno in ugodno pot do ključa svojega doma, so pripravili izjemen izbor Marlesovih hiš na ključ po najboljši ceni, izberete lahko tudi popolno storitev s ponudbo Marles All inclusive, ki omogoča najoptimalnejšo pot do vašega doma, najvišjo kakovost in brezskrbno bivanje. Na dnevu odprtih vrat boste premierno deležni predstavitve Marlesovih jesenskih ugodnosti 2016 ter ne nazadnje možnosti pridobivanja nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Omenjene ugodnosti so namenjene vsem, ki bodo za svojo sanjsko hišo izbrali povsem individualno zasnovano hišo ali Marlesovo hišo na ključ.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek so na voljo na spletni strani (www.marles.com).

Več o podjetju: MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.
Vir: SLONEP

Več: http://www.marles.com/hise/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Holz&Bau

29.08.2018 - 01.09.2018 Sejem lesne industrije in gradnje iz lesa.

IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

30.08.2018 - 03.09.2018 Največja vrtnarska in cvetličarska razstava.

The Green World 2016

06.09.2018 - 07.09.2018 Hortikulturni sejem.

51. MOS

11.09.2018 - 16.09.2018 Mednarodni sejem obrti in podjetnosti.

Marmo+mac

26.09.2018 - 29.09.2018 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Anketa

Moja hiša potrebuje