Novice

Oglasno besedilo

Marlesov dan odprtih vrat – vstopite v svet unikatnega domovanja

Objavljeno dne 14.09.2016

V Marlesu prisegajo na individualen pristop in unikatno arhitekturo. Zato ste v soboto, 17. septembra 2016, vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT, na katerem vam bodo predstavili individualno zasnovano hišo, zgrajeno na ključ, ki bo na ogled v Zrečah med 10. in 16. uro.

Hiša, ki je zasnovana v visoko učinkovitem nizkoenergijskem standardu, omogoča stanovalcem prijazno in udobno bivanje. Novodobni koncept bivanja ponuja edinstvene dimenzije funkcionalnega tlorisa, ekonomičnost ter vrhunski dizajn. Odlična izolativna kakovost temelji na uporabi človeku in naravi prijaznih materialov s posebnim poudarkom na trajnosti in energetski učinkovitosti.

V Marlesu pristopajo h gradnji hiše celovito in skrbno, s posluhom za najmanjše detajle. Zato so rešitve za visoko kakovost bivanja del njihovih prizadevanj, s katerimi postavljajo nove standarde na področju montažne lesene gradnje. V času predstavitve individualno zasnovane hiše v Zrečah vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili program hiš, grajenih v pasivnem, nizkoenergijskem in visoko učinkovitem nizkoenergijskem standardu ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja. Na voljo vam bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki vas bodo seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji »Marlesovega« subvencioniranega stanovanjskega kredita. Za vse, ki želite brezskrbno in ugodno pot do ključa svojega doma, so pripravili izjemen izbor Marlesovih hiš na ključ po najboljši ceni, izberete lahko tudi popolno storitev s ponudbo Marles All inclusive, ki omogoča najoptimalnejšo pot do vašega doma, najvišjo kakovost in brezskrbno bivanje. Na dnevu odprtih vrat boste premierno deležni predstavitve Marlesovih jesenskih ugodnosti 2016 ter ne nazadnje možnosti pridobivanja nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Omenjene ugodnosti so namenjene vsem, ki bodo za svojo sanjsko hišo izbrali povsem individualno zasnovano hišo ali Marlesovo hišo na ključ.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek so na voljo na spletni strani (www.marles.com).

Več o podjetju: MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.
Vir: SLONEP

Več: http://www.marles.com/hise/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Festival zvončkov

02.03.2018 - 04.03.2018 Prodajna razstava, ilustracije, predavanje,...

Izdelovanje 'Gregorčkov'

07.03.2018 - 07.03.2018 Spoznali bomo star slovanski običaj spuščanja luči in izdelovali Gregorčke.

57. Sejem Dom

13.03.2018 - 18.03.2018 Največja mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva.

Butara za Cvetno nedeljo

21.03.2018 - 21.03.2018 Na delavnici bomo izdelali butaro v katero bomo vtkali kanček slovenskih običajev.

44. SEEBBE

18.04.2018 - 21.04.2018 Mednarodni sejem gradbeništva.

Anketa

Moja hiša potrebuje