Novice

Oglasno besedilo

Malteški dvori - 38 novih stanovanj na Polzeli

Objavljeno dne 05.11.2018

Sodobna zasnovana stanovanjska soseska “MALTEŠKI DVORI” na Polzeli se nahaja na odlični, mirni in prijetni lokaciji v samem centru kraja Polzela. V bližini so vrtec, šola, upravne, zdravstvene in storitvene dejavnosti ter nakupovalni centri.

Sončna parcela je obdana z naravo in nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom. Bližina infrastrukture nudi  najvišje ugodje bivanja vsem, saj lahko dnevne opravke opravijo kar brez avtomobila. V okolici ni visokih objektov, na vzhodni in južni strani nudi razkošje sonca skozi celoten dan ne glede na letni čas.Pri snovanju  projekta smo dali veliko pozornost travnatim površinam, ki skupaj prostranimi sosednjimi kmetijskimi zemljišči  ter gozdovi nudijo enostaven vsakdanji pobeg v naravo. Pri oblikovanju pa smo  sledili modernim trendom v arhitekturi  in  umestitvi objekta v sam prostor.

Geografska lega stanovanjske soseske je zjemno ugodna, ker s svojo geografsko lego nudi hiter ter neprometen dostop do AC križa v smeri Šempetra ali preko Pariželj.

Skupno je v nadzemnih etažah urejenih 38 sodobnih stanovanjskih enot,  različnih tipologij in velikosti, od dvosobnih do štirisobnih stanovanj. Objekt je zasnovan v obliki zalomljene črke C in v največji meri ustvarja in ohranja zelene površine. Tlorisna površina je sestavljena iz dveh delov, ki sta tudi ločena na vhod A in B. S svojo obliko objekt omogoča maksimalno osončenost teras in balkonskih lož.Zunanji prostor bo urejen kot zazelenjena površina z drevesi in grmovnicami ter tlakovanimi potmi, pritlična stanovanja pa bodo imela neposreden dostop do, z ograjo zavarovanih, lastnih atrijev različnih površin namenjenih izključno lastnikom stanovanj v pritličju. Na povezavi so vam na voljo tlorisi stanovanj in cene.


Objekt z 38 stanovanji bo predvidoma končan do junija 2019.

ZAČETEK URADNE PRODAJE STANOVANJ OD 14.9.2018 DALJE. Za vse informacije o prodaji, pa najdete tudi na tej povezavi.

PRODAJALEC IN INVESTITOR:
MALTEŠKI DVORI d.o.o.
Kidričeva ulica 24
3000 Celje

KONTAKTI:
TELEFONSKA ŠTEVILKA:
041/998-888
ELEKTRONSKI NASLOV: info@malteskidvori.si

Vir: SLONEP

Več: http://malteskidvori.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Heim+Handwerk

28.11.2018 - 02.12.2018 Sejem gradbeništva, pohištva in opremljanja.

Anketa

Moja hiša potrebuje