Novice

Oglasno besedilo

LUKSUZNA VILA Z BAZENOM IN DVIGALOM NA SLOVENSKI OBALI

Objavljeno dne 29.11.2018Od znanih arhitektov in najboljših izvajalcev konec leta 2018 dokončana in po meri opremljena sodobna vila z dvigalom, se nahaja na najprestižnejši lokaciji Izole, v čudovitem obmorskem mestu. Pri gradnji so bili uporabljeni visokokvalitetni materiali iz marmorja, keramike in kvarcita. Vila je zgrajena zelo detajlno in moderno. Zasteklitev objekta je troslojna, toplotno pa je zaščitena po najvišjih standardih.Vila je popolnoma sodobno opremljena. V notranjosti je vgrajena bela tehnika Miele, v letni kuhinji Siemens. V dnevnem prostoru posebno udobje doda kamin na drva. V letni kuhinji so žar, plinski štedilnik in kamin ki je uporaben tudi za peko na kamnu.V vili so 3 spalnice s kopalnico. Glavna spalnica ima 2 garderobi in kopalnico s tušem, jakuzzijem in infra ter solno savno. V kuhinji je vinoteka za shranjevanje različnih vrst vina, bela tehnika Miele in priročna shramba.Na terasi je ogrevan bazen s slano vodo in protitokom z vgrajeno roleto za zaščito in robotom za čiščenje. V objekt je vgrajena ogrevalna, ohlajevalna in prezračevalna tehnika, (talno in stropno), s 3 črpalkami Daiken.Po celotnem objektu je vgrajena razkošna razsvetljava in najsodobnejša avdio-video tehnika. V garaži je prostor za 2 avtomobila + garaža za druga prevozna sredstva, ter priključek za električna vozila. Dodatni parkirni prostori so še pred objektom.Objekt je opremljen z video nadzorom in alarmnim sistemom, voden na daljavo preko računalnika in mobilnih aplikacij.
V objektu je 240 m2 stanovanjskih površin, pri uporabni površini 540 m2, velikost parcele je 750 m2 z lepo urejenim vrtom. Vrt ima namakalni sistem in neslišnega robota za košnjo. Vila je sodobno oblikovana in zasnovana glede na obliko in velikost parcele ter nudi razkošno in udobno bivanje.
Vila se nahaja na izredno mirni lokaciji in nudi prečudovit razgled na morje, zaliv, Izolo, Trst, gore in Alpe. Pripravljena je za prevzem in takojšnjo vselitev.

Cena na povpraševanje po dogovoru in/ali ponudbi. Prosimo, da se javijo samo resni kupci.

Izpis novogradnje v angleškem jeziku ( English ) si lahko ogledate tukaj.
Izpis novogradnje v ruskem jeziku ( Russian ) si lahko ogledate tukaj.
Izpis novogradnje v nemškem jeziku ( Deutsch ) si lahko ogledate tukaj.

KONTAKTNI OSEBI:
Za slovensko in nemško govoreče:

TELEFONSKA ŠTEVILKA: + 386 30 719 557
ELEKTRONSKI NASLOV: villaslovenija@gmail.com

Za rusko in angleško govoreče:
TELEFONSKA ŠTEVILKA: + 386 64 295 456
ELEKTRONSKI NASLOV: villaslovenija@gmail.com

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

15. bolšji sejem rastlin

04.05.2019 - 04.05.2019 V okviru sejma bodo tudi predavanja, predstavitve in vodeni ogledi na tematiko dogajanja ter delavnice za otroke.

Vrtnarski sejem FREISINGER GARTENTAGE

10.05.2019 - 12.05.2019 23 let vrtnarskega sveta - dobrodošli Slovenci!

2. Dan čebel v botaničnem vrtu

20.05.2019 - 20.05.2019 Spoznali boste čebelarjenje in medovite rastline ter pomen čebel in drugih opraševalcev.

Slovenija – botanično zanimiva dežela

22.05.2019 - 22.05.2019 Strokovno vodstvo ob dnevu biotske pestrosti.

Prof. dr. Fran Jesenko in tritikala

23.05.2019 - 23.05.2019 Današnja razširjenost v svetu in pri nas ter vse večji gospodarski pomen tritikale v prehrani ljudi in živinoreji.

Anketa

Moja hiša potrebuje