Novice

Oglasno besedilo

Kaminske peči RIKA – novi modeli, nove priložnosti

Objavljeno dne 21.10.2013
Kaminska peč RIKA ni samo peč. Zanesljiva in lepa, inovativna in tehnološko dovršena bo dodana vrednost za večjo kakovost bivanja. Prijetna toplota in prasketanje ognja za vzdušje, udobno upravljanje za sodoben način življenja. Tokrat vam predstavljamo najnovejše modele: tri za ogrevanje s poleni, tri za pelete.

Impera

Je posebnež na tržišču kaminskih peči: nobena druga kaminska peč na polena nima izkoristka, večjega od 90 %. To ji omogoča posebej zasnovana tehnologija zgorevalnega prostora in nov material RIKA Powerstone. Dodatni model IMPERA XL ima še večjo maso za shranjevanje toplote in s tem tudi podaljšano oddajanje toplote. V ta kamin lahko nalagamo tudi daljša polena kot v osnovni model.



Tura

Zaradi svoje velike mase za shranjevanje toplote TURA zagotavlja izjemno dolgo ogrevanje, vam pa več sprostitve in prijetnega počutja. Peč ima tudi velik prostor, primeren za ogrevanje pijače ali hrane.



Eco II

Tipičen klasičen model podjetja RIKA. ECO je bil prvi kamin na polena, opremljen z inovativnim sistemom regulacije zraka Rikatronic3. S prihodom tega sistema so bila postavljena povsem nova merila na področju udobja, izkoristka pri zgorevanju polen in varstva okolja.



Roco

Velika drsna steklena vrata prispevajo k temu, da je ROCO oblikovalski presežek, ki pritegne vaš pogled. Kaminska peč je lepa na pogled, a tudi zelo enostavna za uporabo, kar omogočata zaslon na dotik in RIKA WLAN nadzor preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. S kaminsko pečjo ROCO MultiAir je omogočeno selektivno dovajanje segretega konvekcijskega zraka v drug prostor. Preko prezračevalnega sistema se to izvaja tako tiho, kot še nikoli doslej. To je verjetno najtišja razdelilna peč za konvekcijski zrak, v kateri so seveda na voljo vse inovativne prednosti ROCO-serije.




Kapo

Vitek, spremenljiv in enostaven: tako se predstavi model KAPO. Z zamenljivimi stranskimi oblogami lahko hitro in brez težav spremenite vrsto ali barvo materiala stranske obloge kaminske peči. Vse površine so še posebej enostavne za vzdrževanje.



Miro

Njegova tehnologija je najnovejša, njegova oblika brezčasna, zunanjost enostavna za čiščenje in njegova konstrukcija tako kompaktna, kot pri nobenem drugem modelu. MIRO se optimalno in v skladu z vašimi željami ujema s svojim naravnim okoljem – vašo dnevno sobo.


Vir: SLONEP

Več: http://www.agni.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog