Novice

Oglasno besedilo

Iščete pravo skladišče? Pomembna je lokacija.

Objavljeno dne 30.01.2021

                                                                                     

Skladiščenje blaga
 omogoča delovanje številnih drugih procesov v podjetjih – nabave, proizvodnje in prodaje, ob podpori drugih logističnih storitev zagotavlja nemoteno oskrbo ob natančno načrtovanem času, ob tem pa tudi tudi varuje blago, zato ima zaščitno funkcijo.


 

Vedno večja proizvodnja različnih dobrin, uvajanje vedno novih izdelkov ter širitev ponudbe vodijo v nenehno povečevanje skladiščnih zmogljivosti. Izbira ustrezne vrste skladišča in lokacije je odvisna od potreb, ki jih ima podjetje in od načina poslovanja v določenem skladišču.

Za podjetje je zelo pomembna sama lokacija skladišča, kjer skladišči svoje blago. Ta vpliva na stroške poslovanja. Sodobno opremljena skladišča podjetja T.L. Sirk (v nadaljevanju TLS) se nahajata v Ljubljani in v PC Komenda. Skladišča se nahajajo na pomembnem stičišču V. in X. panevropskega cestnega koridorja, ponujajo odlično lokacijo za vsa podjetja, ki se ukvarjajo s transportom blaga na osi EU – države zahodnega Balkana in obratno. Lokacija skladišč podjetja TLS in skladiščenje blaga olajša transport in dostavo tudi vsem slovenskim in evropskim podjetjem, ki blago uvažajo iz različnih držav po svetu in pošiljke, ki v Slovenijo prispejo tudi preko Luke Koper.

Kot komplementarno storitev podjete TLS ponuja tudi distribucijo manjših pošiljk po Sloveniji po sistemu Just in time, ki jo za naročnika izvedejo z manjšimi kombiji in dostavnimi vozili. V skladišču nudijo tudi cross - docking storitev oz. navzkrižno pretovarjanje. Gre za proces hitrega transporta in prerazporejanja blaga znotraj distribucijskega centra – skladišča, od sprejema blaga s tovornimi vozili ali železniškimi zabojniki do končne odpreme blaga. Cilji navzkrižnega pretovarjanja so zbiranje in razvrščanje blaga, ki je namenjeno na različne destinacije, ali nakladanje blaga na tovorna vozila s skupno ali podobno destinacijo.

V TLS-jevem skladišču blago, ki v skladišče prispe v kontejnerjih, tudi prepakirajo, ustrezno označijo ter odpremijo. Če tovor v skladišče prispe v vrečah ali na paletah, ki ustrezajo ladijskemu zabojniku, ne pa tudi cestnemu transportu, takšno blago paletizirajo na večje ali manjše palete, kar omogoči lažjo distribucijo pošiljk.

Nudijo tako kratkotrajno skladiščenje kot skladiščenje tovora za daljše obdobje. Na voljo je kar 28.000 paletnih mest za regalno ali talno skladiščenje. Možnosti skladiščenja blaga v skladišču podjetja TLS je res veliko. Svojim strankam svetujejo in zanje vselej poiščejo najugodnejšo rešitev.

Za več informacij lahko pokličete ali pišete na spodnje kontakte:
T.L.Sirk d.o.o.
Cesta dveh cesarjev 393
1000 Ljubljana

Telefonska številka: +386 1 78 12 200
Elektronski naslov: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: http://www.tls.si/sl/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog