Novice

Oglasno besedilo

Gradnja kompleksa Palais & Villa Schellenburg, »Vaš najlepši novi dom«

Objavljeno dne 12.09.2023

Vseljivo:
Villa, julij 2022
Palais, junij 2023

V osrčju Ljubljane, na mestu nekdanjega Kolizeja, vztrajno napreduje gradnja poslovno – stanovanjskega kompleksa Palais & Villa Schellenburg.Gradnja se je pričela v maju 2020 z izkopom in zavarovanjem gradbene jame in sicer na podlagi gradbenega dovoljenja prejetega decembra 2019. Groba gradbena dela se bodo predvidoma zaključila do konca leta 2021.

Izgradnja Ville Schellenburg se bo zaključila do julija 2022, medtem ko se bo izgradnja Palais Schellenburg zaključila do junija 2023.Projekt Palais & Villa Schellenburg nosi ime po Jakobu pl. Schellenburgu, ljubljanskem veletrgovcu, finančniku in mecenu, ki je deloval v 17. stoletju. Skupaj z ženo Ano Katarino pl. Hofstätter sta večji del svojega premoženja darovala v dobrodelne namene, predvsem pa namenila Ljubljani. V letu 1702 sta tako ustanovila uršulinski samostan, cerkev ter dekliško šolo, ki je naslednjih 170 let ostala edina šola za deklice v Ljubljani.Elegantno zasnovana in svetla stavba Palais ima harmonično dovršeno fasado in velika okna, ki omogočajo bodočim stanovalcem uživanje v domačem udobju, v obilici naravne svetlobe, v vseh letnih časih. K sami kvaliteti bivanja pripomorejo tudi prostorne tlorisne površine. Stanovanja so umeščena v osmih etažah. Vsaka od teh nudi in omogoča udobnost življenja po vaših merilih. Popolno razkošje pa nudi najvišje, 7. nadstropje, kjer se bohoti 6 penthousov z ogromnimi terasami in pogledom na Kamniško – Savinjske Alpe, Ljubljanski grad, Nebotičnik, park Tivoli in Šišenski hrib.

Najmanjše, še prosto stanovanje v Palais, je 2 – sobno, ki je na voljo v izmeri 68 m2 ( bivalne površine ). Največje, še prosto stanovanje, je 5 - sobno in ima 333 m2 ( bivalne površine ) ter dodatno 187 m2 terase. Skupno je v celotnem Palais 110 moderno zasnovanih stanovanjskih enot. Vsaka od teh ima možnost parkiranja v garaži ( klet -2, -3 ).

Vhod v Palais Schellenburg je omogočen iz Župančičeve ulice in se nadaljuje skozi častno dvorišče, skrbno urejen vrt, ki vodi do vitke prečne povezave z obema stavbnima kriloma, do reprezentativne avle, od koder obiskovalci in stanovalci pridejo do stanovanj.Poleg Palais je umeščena sodobna zgradba Villa Schellenburg s šestimi etažami, kjer nudi udoben in topel dom 15 stanovanjskih enot.

Tri pritlična stanovanja nudijo prostornost zunanjih površin, tako na zimskem vrtu, terasi kot zelenici. Od 1. do 4. nadstropja nudijo bodočim stanovalcem svojevrsten užitek zimski vrtovi. V 5. nadstropju pa popolno udobje mogočna terasa, ki obdaja najvišje ležeče stanovanje s površino 335 m2 ( bivalne površine ).Najmanjše, še prosto stanovanje v Villi, je 3 – sobno, ki je na voljo v izmeri 119 m2 ( bivalne površine ). Največje, še prosto stanovanje, je 4 - sobno in ima 225 m2 ( bivalne površine ). Parkiranje za stanovalce Ville je omogočeno v garaži Ville ( kleti -1 ).

Kupci Palais & Villa Schellenburg lahko parkirna mesta kupijo po želji in sicer eno, dve ali nobeno. Vsako stanovanje bo imelo na svojem parkirnem mestu, omogočeno polnjenje električnih avtomobilov.

Oba objekta odlikujejo skrbno izbrani materiali, visoke etažne višine od 283 cm do 355 cm, velike zelene in parkovne površine, otroško igrišče,  24 – urna recepcija, posebno dvigalo za kolesa, možnost direktnega dostopa iz garaže do stanovanja, odlična lega v mestnem središču z lahko dostopnostjo tako do mestnega parka kot do strogega centra mesta in vseh kulturnih središč.Dodatno bo ob Gosposvetski cesti umeščen poslovni objekt s 6. nadstropji, ki bo vseboval pisarniške prostore. V pritličnih prostorih Palais pa bo na voljo nekaj poslovnih lokalov za namen tihe, poslovne dejavnosti kot npr. frizer, kozmetika, urar, galerija, zlatarna, tekstilna trgovina … Poslovni prostori bodo potencialnim strankam na voljo v dolgoročni najem.

»Spomin na dobro kvaliteto traja bistveno dlje kot kratko veselje nad nizko ceno.«

Vse informacije dobite na: www.schellenburg-living.com

PONUDNIK:
Tivoli d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Telefonska številka:  +386 40 505 081
Elektronski naslov: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: https://www.schellenburg-living.com

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog