Novice

Oglasno besedilo

Evropski najuspešnejši talni utrditveni sistem

Objavljeno dne 08.06.2012
Bodisi v Moskvi, Calgaryu, Dubai, Pariz ali v Kopenhagnu - kot sinonim vrhunske nemške kvalitete je postal ECORASTER " najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu".

10.000.000 kvadratnih metrov prodanega ECORASTER pohodnega satja - to ustreza površini približno 2000 nogometnih igrišč, tekaški stezi dolgi 30.000 km ali povedano drugače, satje bi lahko položili enkrat okoli zemlje.

ECORASTER - made in Germany

V letu 1994 je s proizvodom ECORASTER® skupina purus stopila v novo dobo naravnega utrjevanja tal. ECORASTER je izjemno uporaben proizvod v najrazličnejših namenih uporabe. Patentirani zatično povezovalni sistem omogoča izjemno visoke obremenitve tudi na velikih površinah.

ECORASTER® ima izjemno dobre drenažne lastnosti, saj se material v satju ne zbija. Na ta način celotna površina položena s satjem ECORASTER ostaja propustna za vodo. Odvodnjavanje je zagotovljeno po celotni površini, obenem pa je njegova namestitev enostavna in hitra. Tvorjenje blata je onemogočeno, saj se povozna plast ne more mešati z podložno plastjo.

ECORASTER® izpolnjuje vse zahteve, ki jih pričakujemo od ekološkega talnega utrditvenega sistema, brez da bi pri tem zbili podlago. Reciklirane in trpežne plošče iz čistega polietilena so ekološko povsem nevtralne. Z naležno površino 1,33 m2 na ploščo in nizko lastno težo je polaganje izjemno enostavno.

Neomejene možnosti uporabe

Odločite se sami, kako in kje lahko uporabite ECORASTER® - možnosti so praktično neomejene. Uporabite ga lahko bodisi kot podlago za jahališče, golf igrišče, v vrtu, za urejanje okolice, ali pri izgradnji cest, pri ozelenitvi streh ali celo za vojaške namene. ECORASTER® je bil uporabljen skorajda že povsod. Zaradi izjemnih lastnosti pri utrjevanju podlage v mobilnih zdravstvenih enotah in begunskih centrih v kriznih območjih je ECORASTER® pridobil celo certifikat zveze NATO. Tudi velike prireditve na prostem nudijo zahvaljujoč pohodnemu satju ECORASTER® veliko udobja - tudi v primeru padavin. Odprti prireditveni prostori, ki se sicer ob dežju spremenijo v pravo blatišče, so z uporabo pohodnega satja ECORASTER® brez blata in nesnage v vsakem vremenu.

Posebna oblika satja ECORASTER® omogoča hitro odtekanje odvečnih padavinskih voda in učinkovito preprečuje razmehčanje podlage in s tem nastanek blata. ECORASTER® lahko položite zelo preprosto brez strokovnega znanja. V vsakem primeru pa je ustrezna podlaga predpogoj za talno utrditev z visoko odpornostjo na obremenitve in dolgo življenjsko dobo.

Pokličite nas na 01/361-83-03 in z veseljem vam bomo pomagali.

Več o podjetju: PROFARM KOŠENINA d.o.o.
Vir: SLONEP

Več: http://profarm.si/prodajni_program/ecoraster_pohodno_satje_t...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog