Novice

Oglasno besedilo

Dupleks stanovanje na Istrski ulici na Kozini

Objavljeno dne 07.02.2019

V bližini želežniške postaje Kozina, ob stari regionalni cesti med Črnim kalom in Divačo, 2 km oddaljeno od AC priključka LJ - KP, 20 km oddaljeno od Lipice in 10 km oddaljeno od Škocjanskih jam, je naprodaj dupleks stanovanje z balkonom in teraso v 3 nadstropju in mansardi. Pripada mu shramba in dvojni parkirni prostor v garaži. V Ljubljano se pripeljete v manj kot uri, do slovenske obale v 20 minutah.

Stanovanja so bila zgrajena v letu 2009.

Dupleks stanovanje na Istrski ulici 16 A na Kozini;
Nahaja se v tretjem nadstropju in mansardi, v stanovanski soseski, ki je bila zgrajena leta 2009.

Stanovanju pripada tudi shramba in dvojni parkirni prostor v garaži (talni oznaki 13 ter 14). Stanovanje ima velikost 159,60 m2 NTP površine in obsega dnevno bivalni prostor, kuhinjo, spalnico in kopalnico. 




Pripada mu tudi terasa in balkon. Urejeni so vsi priključki in je takoj vseljivo. Spada v energetski razred B1 ( 15 - 25 kWh/m²a ).



Prodajna cena stanovanja je 179.000,00 € + DDV. Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.
Vse podrobnosti glede stanovanja, si lahko ogledate tukaj.


V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na obrazcu na naši spletni strani pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

KONTAKTNI PODATKI:
TELEFON:
 +386 14 29 34 78, MARKO URBANIJA
ELEKTRONSKI NASLOV: [email protected]

PONUDNIK:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog