Novice

Oglasno besedilo

Dobrodošli na Ytong hišni sejem, 11. in 15. marca

Objavljeno dne 28.02.2014

Če vas zanima gradnja hiše ali prenova doma, pridite na sedež podjetja Xella v Kisovec, v torek, 11., ali v soboto, 15., marca. Zelo zanimivo bo, saj si boste ogledali proizvodnjo, spoznali Ytong strokovnjake in izdelke ter se preizkusili v gradnji z mojstrom Silvom. Z malo sreče lahko osvojite tudi bon v vrednosti 1.000 €.

Ytong strokovnjaki so za vaš obisk pripravili vrsto zanimivosti, ki vam bodo pomagale pri gradnji in prenovi z Ytong materialom. V živo boste lahko potipali in podrobneje spoznali Ytong in izolativne plošče Multipor in Ytong strop. Prepričali se boste o uporabnosti in učinkovitosti gradnje z izdelki ter izkusili, kako preprosto v resnici poteka – čaka vas brezplačen tečaj gradnje z mojstrom Silvom.

Predstavili vam bodo prednosti Ytong hiš, širino in pestrost ponudbe. Če imate že izdelan načrt gradnje, ga prinesite s sabo in pomagali vam bomo, saj lahko z Ytong gradbenim materialom postavite hišo tudi po lastnem načrtu. Odgovorili vam bodo na vsa vprašanja glede obnove doma: dozidave hiše, urejanje mansarde, izgradnja balkonske ograje, postavitev predelnih sten ipd.

Ytong ekipa vas pričakuje na sedežu podjetja Xella v Kisovcu, v torek, 11. marca, med 15.in 19. uro ter v soboto, 15. marca, med 11. in 15. uro.

Prijavite se na izbran termin na e-pošto: [email protected]

Izmed vseh obiskovalcev bodo izžrebali enega, ki bo dobil bon v vrednosti 1.000 € za nakup Ytong hiše.

Vir: SLONEP

Več: http://www.ytong.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog