Novice

Oglasno besedilo

“Anti-aging” za fasade

Objavljeno dne 03.06.2013

Baumit NanoporTop
"Anti-aging” za fasade

Fasada je okras in zaščita vsake stavbe. Kot zunanji ovoj je stalno izpostavljena različnim vplivom okolja. Posledice zunanjih vplivov so vidne na umazanih in obledelih fasadah.

Baumit je na osnovi spoznanj nanotehnologije razvil in patentiral "anti-aging” zaključni sloj za fasade: Baumit NanoporTop.

Samočistilni učinek s pomočjo narave

Zahvaljujoč posebni sestavi ima površina ometa Baumit NanoporTop, ob pomoči narave, samočistilne lastnosti. Pod vplivom sonca (UV-žarki), dežja, vetra in temperaturnih nihanj se delci umazanije spirajo s fasade.

Manjše onesnaževanje

Posebna površina ometa Baumit NanoporTop je mikroskopsko gladka, s porami nano-dimenzij. Te "nanopore” (1 nanometer = 1 milijoninka milimetra) so premajhne za delce umazanije, ki se zato le stežka lepijo na površino. Dodatno onesnaževanje fasade preprečuje nizek elektrostatičen naboj zaključnega sloja Baumit NanoporTop.


Zaradi posebnih lastnosti zaključnega sloja Baumit NanoporTop se prvotni videz fasade podaljša za dvakrat toliko, kot pri običajnih fasadnih zaključnih slojih.

Baumit NanoporTop je idealen zaključni sloj za vse Baumit fasadne sisteme. Dobavljiv je v 654 barvah po barvni karti Baumit Life. Izberite si odtenek zaključnega sloja Baumit NanoporTop na www.baumitlife.com.

Vir: SLONEP

Več: http://www.baumitlife.com/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog