Novice

novica

Naziv Q-nepremičninska družba 2009 za NNRN nepremičnine

Objavljeno dne 23.09.2009

Na 5. nepremičninski konferenci, ki se je zaključila včeraj, so podelili naziv Q-nepremičninska družba 2009, ki odraža odličnost poslovanja. Naziv je prejela nepremičninska družba NNRN nepremičnine d.o.o. iz Novega mesta. Poleg zmagovalke pa sta posebno priznanje za svojo pot k odličnosti prejeli še Dodoma d.o.o. ter Teps d.o.o. Podjetje NNRN nepremičnine je drugo podjetje, ki je pridobilo naziv Q-nepremičninska družba. Lani je to bilo podjetje Insa.


Prejemniki priznanj: Robert Nedanovski NNRN nepremičnine d.o.o., Q nepremičninska družba 2009, Zdenka Jagodič Teps d.o.o. in Jožef Murko Dodoma d.o.o. (fotografija: Andrej Krež, PlanetGV)

Namen priznanja je predstaviti nepremičninske družbe, ki si sistematično prizadevajo izboljšati kakovost svojih storitev, pa tudi spodbuditi k nadaljnjim projektom posodobitve dela, znanja in komuniciranja v teh organizacijah. Za nominacijo so se lahko prijavile vse slovenske nepremičninske družbe, ki se ukvarjajo s trženjem in posredovanjem nepremičnin. Raziskavo je izpeljalo podjetje Skrivnostni nakup s pomočjo metodologije skrivnostnega nakupa. V raziskavi so preverjali komunikacijske spretnosti po telefonu in dejavnosti po pripravi ponudbe. Merila za ocenjevanje so bili odzivnost, prijaznost, informiranje, profesionalen odnos in izvedba predprodajnih dejavnosti. Na izbor pa je vplivalo tudi, kakšna je spletna stran nepremičninske agencije: preverili smo njeno uporabnost, prijaznost za uporabnike in interaktivno naravnanost.

Q-nepremičninsko družbo 2009 so razglasili na večerni slovesnosti 21. septembra 2009 v sklopu tradicionalne 5. Slovenske nepremičninske konference, ki jo 21. in 22. septembra 2009 organiziralo podjetje Planet GV. Na konferenci se tradicionalno srečujejo vsi, ki delajo na različnih področjih v povezavi z nepremičninami.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog