Novice

novica

Sejem Dom, 48. po vrsti, vabi

Objavljeno dne 03.03.2009

V Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, se je danes začel že 48. mednarodni sejem Dom. Do 8. marca se bo obiskovalcem predstavljalo 577 podjetij iz 30 držav, odvijal pa se bo tudi bogat obsejemski program, kjer bo mogoče izvedeti marsikaj zanimivega povezanega z gradnjo oz. opremljanjem.

Letošnji sejem Dom je, tako kot prejšnja leta, namenjen vsem tistim, ki gradijo ali prenavljajo hišo oz. stanovanje. Tematsko ni posvečen sami gradnji, temveč stavbnemu pohištvu zaključnim delom in opremi. Izbor razstavljavcev je širok, čeprav so najbolj opazni tisti, ki predstavljajo stavbno pohištvo, predvsem okna in vrata. Teh je tudi nekako največ. Tako kot lani, so se tudi letos skupaj predstavili slovenski izdelovalci oz. ponudniki montažnih hiš, ki so poskrbeli tudi za številna predavanja v povezavi z lesom. Prvi dan je bilo mogoče prisluhniti zanimivemu predavanju o vzgoji visokovrednih listavcev in prodaji lesa na dražbah, ki ga je izpeljal Tomaž Polajnar.

Sprehod med razstavnimi prostori bo marsikomu dal nove ideje za ureditev doma, z razstavljavci pa se je mogoče dogovoriti tudi za sejemske popuste. Marsikje pa si je mogoče le napasti oči. Vsako leto opažamo več izvirno in vpadljivo urejenih predstavitev, ki ljudem ostanejo v spominu dlje časa.

Na sprehodu po sejmišču nas je spremljal tudi fotografski aparat in nastale so naslednje fotografije. Zgolj za vzorec, kaj sejem ponuja.


Besedilo in fotografije: SLONEP.net

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog