Vprašanja - Prenova in obnovaUgoden kredit za obnovo stanovanja?

VPRAŠANJE:

Slišala sem, da obstaja kredit, za obnovo stanovanja ali hiše, za katerega zaposlitev ni nujna, vendar je nujno, da se začne odplačevati v 10-ih letih. Denar bi se naj črpal iz EU skladov in je še vedno odprt. Kje bi lahko dobila več informacij?

(teja)


ODGOVOR:

V tem trenutku ne poznamo takega razpisa, kot ga vi želite, se je pa s tem mesecem zaključil razpis za pridobitev kredita Eko sklada RS za različne ugodne okoljske naložbe, hkrati pa se je odpr nov razpis, ki bo trajal do 28.11.2011.

Svetujemo vam, da nove razpise in objave spremljate neposredno na spletu Eko Sklad RS.

20.02.2010 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog