Vprašanja - EU in tujinaDavki pri prodaji nepremičnin na Madžarskem ?

VPRAŠANJE:

Pozdravljeni, imam nepreničnino, in sicer stanovanjski blok 280 m2 in zemljišče letnik 1968 na Madžarskem in bi ga želel prodati. Kakšni so davki pri prodaji te nepremičnine, ali je potrebno plačati tudi kapitalski dobiček ali kak drug davek? Postopek prodaje nepremičnine na Madžarskem me zanima? lp, Peter V.

(davki pri prodaji nepremičnin na M.)


ODGOVOR:

Svetujemo vam, da se obrnete na kakšno nepremičninsko agencijo na Madžarskem, ki vam bo lahko konkretno pomagala pri prodaji nepremičnin in davčnih nasvetih na Madžarskem.

27.04.2008 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog