Novo naselje Med lipami v Mengšu

Mengeš

 

 

 

Vse stanovanjske enote v soseski Med lipami v Mengšu so načrtovane skrbno, kjer noben detajl ni prepuščen naključju.

Želja investitorja je, da soseska po izgradnji ohrani enotno oblikovano podobo.
Fasadni ovoj s kvalitetnim stavbnim pohištvom in kritino, enotno izdelane nadstrešnice, niše za smetnjake, vrtne lope, medsosedske ograje in trajna vegetacija so elementi, ki ustvarjajo enotno podobo naselja. Zaradi lokacije, funkcionalne zasnove in enotne podobe, se vrednost teh nepremičnin s časom ne bo zmanjševala.

Zaradi zagotavljanja enotne podobe naselja so nadstrešnice in vrtne lope zasnovane kot neločljivi del osnovne ponudbe. Nadstrešnice nad parkirnimi površinami in terasami so neločljivi del fasadnega ovoja in s tem končne podobe hiše ter ulice. Vrtne lope, poleg funkcije shranjevanja, ločujejo zunanje površine stanovanjskih hiš in ustvarjajo potrebne kotičke zasebnosti. Vse hiše imajo prostorno toplotno izolirano podstrešje, ki nudi veliko možnosti za shranjevanje različnih predmetov.

Objekti bodo izvedeni po izbrani tehnologiji kupca.
Možna je izbira lesene skeletne gradnje, kjer uporaba lesa, kot osnovnega konstrukcijskega materiala, v povezavi z drugimi naravnimi materiali, ki sestavljajo zunanji ovoj objekta, zagotavlja varčno, ekološko usmerjeno in hitro gradnjo. Hiše grajene s tako tehnologijo zagotavljajo difuzijsko odprtost. To pomeni, da omogočajo stalno izmenjavo zračne vlage med notranjim prostorom in okolico in s tem povezano zdravo in stabilno bivanjsko okolje. Take hiše so energijsko varčne, potresno in požarno varne ter zdrave za bivanje.
Za vse, ki jim je bližja klasična izvedba opečne gradnje je na voljo tudi možnost izbire take tehnologije. Njena prednost je predvsem nekoliko cenejša izvedba.

V okviru ponudbe »zunaj zaprt objekt« je predvidena izgradnja difuzijsko odprte lesene skeletne hiše ali opečne zidane z vhodnimi vrati in stavbnim pohištvom v kombinaciji alu/les priznanih slovenskih proizvajalcev z visoko toplotno izolativnostjo, kvalitetno opečno kritino in izolacijskim fasadnim ovojem v kombinaciji tankoslojnega silikonskega ometa in lesenih deščic iz termično modificiranega smrekovega lesa, ki zagotavlja obstojnost brez potrebnega vzdrževanja. Za vse tiste, ki si želijo hitro vselitev in kvalitetno finalizacijo objekta, imamo pripravljeno tudi ponudbo »dokončan objekt«.

Tehnologija gradnje z uporabo naravnih materialov sledi uveljavljenim smernicam zagotavljanja sonaravnega, energijsko varčnega bivanjskega okolja. To dokazujejo izračuni energijskih bilanc, na podlagi katerih sodi soseska "Med lipami v Mengšu" med pasivne oziroma zelo dobro nizkoenergijske gradnje.

Nakup naše hiše pomeni investicijo v trajno vrednost.

Obiščite nas tudi na

PONUDNIK:
LIN nepremičnine d.o.o.
Verovškova ulica 64,
1000 Ljubljana


TELEFONSKA ŠTEVILKA: 01/360-24-24
MOBILNA ŠTEVILKA: 051/372-707
SPLETNA STRAN PROJEKTA: http://www.medlipami.si
ELEKTRONSKI NASLOV: info@medlipami.si

Spletna stran projekta: http://www.medlipami.si

Energ. razred: B2 (25 - 35 kWh/m2a)

Prodajalec: LIN nepremičnine d.o.o.
Naslov: Verovškova ulica 64, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/360-24-24, 051/372-707
E-pošta: info@medlipami.si
Spletna stran: http://www.medlipami.si

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje