Na voljo dodatnih 100 stanovanj

Lagom Črnuški Bajer

V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja, projektna družba ZL Living pričenja z gradnjo drugega dela stanovanjskega kompleksa. Lagom Črnuški bajer bo, s 150 stanovanji v šestih objektih v prvi fazi in dodatnimi 100 stanovanji v štirih objektih v drugi fazi, ponudil nov dom mladim parom, družinam in starejšim.

Nastajajoči Lagom Črnuški bajer bo urbana stanovanjska soseska, sestavljena iz 6 objektov s 150 stanovanji in 4mi objekti s 100 stanovanji. Objekti bodo imeli štiri nadstropja, skupaj pa sedem etaž — ob štirih nadstropjih še dve kletni etaži in pritličje. Tako se bo stanovanjski kompleks zlil z okolico in zelenim robom gozda, v katerega je vpet.

Stanovanja bodo na voljo v različnih velikostih — od 30m² pa vse do 135m², z različnimi tlorisi in z različnim številom sob. Med njimi bodo tako manjša, enosobna stanovanja, kot tudi prostorna štirisobna stanovanja v enoetažni ali dupleks izvedbi. Nekaj prtitličnih enot bo imelo zelen atrij, medtem ko bodo imela ostala stanovanja lože ali prostorne terase z odprtim pogledom na okolico.

Lagom pomeni ravno prav

Drugi del zelene stanovanjske soseske, ki bo po načrtih vseljiv v jeseni/zimi 2024, prevzema svoje ime iz švedske filozofije uravnoteženega življenja lagom ali po naše — ravno prav. Kot pravijo v družbi ZL Living, so ime izbrali na podlagi lokacije, arhitekturne zasnove in življenjskega sloga, ki ga bo nova soseska omogočala; ničesar preveč ali premalo, vsega le ravno prav.

Bodite del soseske, ki prispeva k uravnoteženemu življenju. Zakaj bi pretiravali ali bili prikrajšani, če vam Lagom Črnuški bajer nudi vsega ravno prav?

Arhitektura stanovanjskega kompleksa Lagom Črnuški bajer bo upoštevala načelo sožitja z naravo. Objekti bodo energetsko učinkoviti, ogrevanje bo talno, stanovanja bodo imela razpeljavo za klimatske naprave ter prisilno prezračevanje. Visoko kakovostni materiali in premišljena zasnova bodo tvorili svetla, prostorna in zračna stanovanja, ki dihajo skupaj z okolico.

Ravno prav zeleno

Zgrajen ob vznožju Rašiškega hriba, stanovanjska soseska Lagom Črnuški bajer svojim stanovalcem obljublja stik z naravo in možnost za kakovostno preživljanje časa na prostem. Skupaj s prenovljenim Črnuškim bajerjem, bo na enem mestu moč najti tako sprehajalne steze za nordijsko hojo ali kolesarjenje, kot tudi učne poti, interaktivna igrala, leseno ploščad in obvodne brvi. Vse prilagojene tudi gibalno oviranim.

Ravno prav urbano
Nova soseska je popolna za družine, saj nudi vse potrebno, na dosegu roke. Pozicionirana je tik ob ljubljanski obvoznici in le streljaj od mestnega centra. Nedaleč stran se nahajata Osnovna šola Maksa Pečarja Črnuče in Vrtec Črnuče. Ravno prav blizu pa je tudi vsa nujna infrastruktura črnuškega okrožja.

Ravno prav brezskrbno

Osrednji prostor bo namenjen parku s klopcami in interaktivnimi igrali za otroke. Parkirišča bodo umaknjena v podzemne garaže, s čimer bo v soseski poskrbljeno za večjo varnost in dovolj prostora za igro otrok, neformalna druženja ali počitek.

Ker pa v podjetju razmišljajo zeleno in spremljajo prihajajoče trende, so predvideli tudi elektro priključke za polnjenje električnega vozila.

Ob ravno pravem času

Stanovanjski kompleks Lagom Črnuški bajer bo zrasel v ravno pravem trenutku. Na podhranjenem nepremičninskem trgu v Ljubljani bo namreč ponudil dom številnim mladim parom in družinam, ki si želijo mirne lokacije v neposredni bližini vrtca, šole in na obrobju Ljubljane. Z dobro urejenimi prometnimi povezavami, nedaleč stran od doma starostnikov, pa bo navdušil tudi pripadnike boom generacije, ki vstopajo v novo življenjsko obdobje. Zelena soseska ob Črnuškem bajerju že odpira svoja vrata vsem, ki si želijo v njej najti svoj prostor pod soncem in postati lastniki enega od dodatnich 100 stanovanj.

Ne zamudite edinstvene priložnosti, preverite: http://www.crnuski-bajer.si/

Najdete nas na naslovu:
Vilharjeva cesta 44 ( objekt Situla )
1000 Ljubljana

PONUDNIK:
ZL LIVING d.o.o.
Kržičeva ulica 3
1000 LJUBLJANA

KONTAKTNI PODATKI:
041 748 709 - Špela Brataševec
041 838 107 - Jure Špiler
041 278 198 - Simon Kavka
Elektronski naslov: lagom@crnuski-bajer.si

Spletna stran projekta: http://www.crnuski-bajer.si/

Prodajalec: ZL Living d.o.o.
Naslov: Kržičeva ulica 3, 1000 Ljubljana
Telefon: 041748709, 041838107, 041278198
E-pošta: lagom@crnuski-bajer.si
Spletna stran: http://www.crnuski-bajer.si/

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog