Residence Sipar- nadstandardni apartmaji

Zambratija, Istra , Hrvaška

ERA MARIS - RESIDENCE SIPARZaključena je gradnja stanovanj v nadstandardni izvedbi. Vsa stanovanja imajo pogled na morje, parkirno mesto in shrambo. Objekt s 24 enotami se nahaja v Zambratiji, v neposredni bližini mesta Umag (Istra), ob sami plaži, 10 m od morja.

Video predstavitev projekta si lahko ogledate na povezavi.

Enkratna okolicaOkolica ponuja številne možnosti za športne aktivnosti. Znane so kolesarske poti v okolici, le nekaj minut vožnje so oddaljeni golf igrišče Golf Adriatic - Savudrija ter teniška igrišča (Skiper resort Savudrija, Katoro, Umag).  Ob obali se lahko sprehodite vse do samega Umaga.

Lokacija

Zgradba leži na obali vasice Zambratija v neposredni bližini Umaga (Istra, Hrvaška). Pred zgradbo je plaža za hitro osvežitev v poletnih dneh, na eni strani zaliva se nahaja še peščena plaža, na drugi strani pa kamnita plaža in travnata površina za sončenje.V bližini se nahajajo tudi številne odlične gostilne in restavracije, v sami vasici pa sta dva lokala za gurmanska doživetja, Restavracija Antonia in Restavracija Pergola (chef Vežnaver Fabricio). Po sprejetem urbanističnem planu je predvideno, da se cesta, ki se nahaja med objektom in morjem, spremeni v peš cono!

Nadstandardna zgradba ob morjuIz vseh stanovanjskih enot se odpira pogled na morje. Površina enot variira od 37 m2 do 76 m2. V kleti so parkirna mesta in shrambe. Velikost parkirnega mesta je od 13,90 m2 do 22,80 m2, shrambe do 10 m2. Stanovanja imajo loggie površine od 3,70 m2 do 17 m2, v pritličju pa tudi terase oz. vrtove površine od 7 m2 do 71 m2

Prikaz možne notranje ureditve:
Stanovanje 3A:

Stanovanje 3B:

Stanovanje 3D:Stanovanjske enote v pritličju imajo loggie, terase ali vrtove različnih površin, tiste v nadstropju pa loggie.

Osebam z omejeno sposobnostjo gibanja je omogočen dostop do garaž in pritlične etaže objekta. Stanovanjski objekt ima 5 vhodov. Vsak vhod ima v pritličju ali v nadstropju dostop za največ tri stanovanjske enote.Objekt se zapira z aluminijskim stavbnim pohištvom, stekla so protivlomna, prav tako so protivlomna vhodna vrata v posamezno enoto. Tla so oploščena z lasersko rezano keramiko. Zunanja keramika in keramika kopalnice je nedrseča. Vsaka enota ima svoj zaključen sistem gretja in hlajenja, za ogrevanje obstoji še talno gretje. Vsako stanovanje ima parkirno mesto in shrambo vezano na lasten električni števec.

Za stavbo bo skrbel upravnik/hišnik. Cene pri posameznih oglasih in na zahtevo zainteresiranih.

Video predstavitev projekta
Elektronski naslov: era.maris2017@gmail.com
Telefonska številka: +385 99 8417298

PRODAJALEC:
ERA MARIS d.o.o.
Oskoruš 9
52462 MOMJAN
HRVAŠKA / CROATIA

Spletna stran projekta: http://www.era-maris.com/sl

Energ. razred: A (16 - 25 kWh/m2a)

Prodajalec: Era Maris d.o.o.
Naslov: Oskoruš 9, 52462 Momjan, Hrvaška - Croatia
Telefon: +385 99 8417298
E-pošta: era.maris2017@gmail.com
Spletna stran: http://www.era-maris.com

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Heim+Handwerk

27.11.2019 - 01.12.2019 Sejem gradbeništva, pohištva in opremljanja.

Anketa

Moja hiša potrebuje