Vila Mivka Trnovo

Ljubljana - Trnovo

Redko se pojavi priložnost za nakup nepremičnine, ki ponuja vse v enem – izjemno lokacijo, sodobno arhitekturo, funkcionalne tlorise, urejeno okolico, elitno sosesko ter vpetost v mestno življenje z bogato ponudbo storitev.

 

Ugledna lokacija z urejeno okolico

Vila Mivka Trnovo se nahaja v ugledni in varni četrti, v enem izmed najbolj zaželenih predelov, v ljubljanskem Trnovem, v neposredni bližini strogega centra Ljubljane. Ta predel je že od nekdaj poznan kot eden najbolj uglednih, mirnih in zaželenih okolišev za bivanje.

Ravno prav je odmaknjeno od mestnega vrveža, z obilico zelenja, stara Ljubljana pa je le streljaj stran.Trnovo je hitro in lahko dostopno, saj z avtomobilom takoj dosežete vse glavne mestne vpadnice in obvoznico. V neposredni bližini so vse ključne storitve, od trgovin, pošte, banke, šol, vrtcev do tržnice in kulturnih ustanov.

Trnovo je zagotovo unikatna četrt s samosvojim karakterjem. Dobro poznani Trnfest, kulinarična ponudba ter mnogi zanimivi lokali botrujejo pestremu družabnemu življenju. V bližini so mnoge sprehajalne poti, rekreacijske površine, krajinski park Barje ter reki Gradaščica in Ljubljanica s Trnovskim pristanom in parkom Špica. Lokacija ponuja edinstven preplet pestrega urbanega življenja ter umirjenega individualizma.

Vila

Vila Mivka je dobila ime po predelu v ljubljanskem Trnovem. Sestavljata jo dva objekta s skupaj osmimi stanovanji. Vsa stanovanja so dupleks – štiri spodnja stanovanja imajo bivalne prostore v pritličju in spalne v nadstropju višje, štiri zgornja stanovanja pa imajo bivalne prostore v vrhnji terasni etaži, spalne prostore pa v nadstropju nižje. Stanovanja so zasnovana tako, da stanovalcem zagotavljajo kar največjo možno zasebnost.

Dovršeni arhitekturni detajli in odlični notranji tlorisi – premišljena zasnova stanovanj zagotavlja stanovalcem kar največjo možno zasebnost.

Stanovanja so večja in obsegajo približno 140 kvadratnih metrov stanovanjskih površin ter približno 30 kvadratnih metrov teras. Dodatna prednost spodnjih stanovanj je, da so obdana z lastno ograjeno zelenico – atrijem, zgornjih pa, da imajo lastno dvigalo ter dve terasi, s katerih se razprostira čudovit pogled na center Ljubljane. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred objektom.

Dom temelji na tehnologijah prihodnosti, ki zagotavljajo visoko kakovost bivanja že danes.

Projektiranje objekta je sledilo sodobnim smernicam oblikovanja stavb in prostorov, pri gradnji so bili uporabljeni najsodobnejši materiali. Oboje skupaj sedaj omogoča najvišjo kakovost bivanja, tako družini, paru ali posamezniku. Investitor projekta je podjetje Mivka Trnovo, trži pa ga podjetje Prva hiša. V obeh podjetjih so lastniki iste osebe.

Mirno, udobno, svetlo in moderno – to je Vila Mivka. Sanjski dom, v katerem se boste počutili ponosno, uspešno in hkrati res doma.

PRODAJALEC:
PRVA HIŠA d.o.o.
Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana


Elektronski naslov: info@prvahisa.si
Telefonska številka: 01/292-65-00

Spletna stran projekta: https://www.prvahisa.si/sl/vila-mivka-tr...

Energ. razred:  EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Prodajalec: Prva hiša d.o.o.
Naslov: Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/292-65-00
E-pošta: info@prvahisa.si
Spletna stran: https://www.prvahisa.si/sl/
Investitor: Mivka Trnovo d.o.o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje