Oskrbovana stanovanja Šmarješke Toplice

Šmarješke toplice

Objekt Vitalis se nahaja na popolni lokaciji za vse tiste, ki radi uživajo mir in naravo, a imajo bližino večjih mest na dlani, ko si zaželijo malo mestnega vrveža.

Zaradi bližine avtocestnega priključka (3 min z AC) je Vitalis enostavno dostopen do Novega mesta, kot tudi Ljubljane, Krškega,...

Lega objekta je ob idiličnem potoku s sprehajalno potjo, na robu gozda. Le dobrih 200 m peš so stanovalcem na razpolago terme Krka s celovito zdravstveno oskrbo ter wellness programom. V sosednjem objektu cca 60m stran se nahaja živilska trgovina, pošta z banko, dnevni bar,…

Ob regionalni cesti, ki poteka mimo objekta je predvidena nova kolesarska steza, ki bo povezovala več občin in bo omogočala varno in aktivno preživljanje prostega časa na tudi kolesu.

Opis objekta

V objektu P + 2N se nahaja 39 enot, od tega 27 manjših enot cca 39 m2 z 9m2 lože ter 12 enot cca 60 m2 z balkoni med 7 - 10 m2. Pritlična stanovanja imajo možnost direktnega dostopa do parkirišča z izjemo dveh pritličnih stanovanj, ki imata le ložo, imajo vsa ostala stanovanja različno velike atrije ob potoku, ki dodatno dvigujejo kvaliteto bivanja ter omogočajo stik z naravo.

Stanovalcem bo na razpolago za druženje lepo opremljen skupni prostor z zunanjim atrijem, manjšo kuhinjo. Drugi, manjši skupni prostor bodo lastniki lahko uporabili ali kot dodatno kolesarnico (ob že predvideni kolesarnici) ali kot dodaten manjši prostor za druženje. V sklopu tega prostora bo prostor za čistila, WC in manjši umivalnik.

Širši hodniki in dva stopnišča ter dve dvigali bodo omogočali komforten dostop do stanovanj tudi gibalno oviranim. Z izborom opreme, ambientalne razsvetljave pa bodo ti prostori dobili hotelski pridih.

Streha objekta bo ravna, z bitumensko kritino, zaščiteno z rečnim prodcem. Na strehi bodo nameščene zunanje enote toplotnih črpalk.

Vsa parkirišča se nahajajo na parceli ob objektu in so lastniška.

Opis stanovanj

Širše kopalnice s tušem v ravnini tlaka, širši prehodi z minimalnim pragom so le del tega.

Za potrebe ogrevanja bo v vsakem stanovanju v shrambi toplotna črpalka (zunanja enota bo na strehi), ki v letnem času omogoča tudi pohlajevanje s konvektorjem  (v primeru, da se kupec za to odloči). Ogrevanje bo talno.

Stanovanja so prezračevana z lokalnimi rekuperatorji, ki so nameščeni v vsaki sobi.

Finalni tlak vseh bivalnih delov bo parket, kopalnica, shramba, loža ali balkon pa bodo v gresu.

Na ložah bodo nameščene na mestih pregrad kovinske omare kot dodaten prostor za hrambo.

Fasada bo kontaktna (18 cm) z elementi čipke iz aluminija. Vse zunanje balkonske ograje bodo prav tako v  preforirani ALU izvedbi zaradi daljše življenjske dobe (ni rjavenja), atriji bodo po večini izvedeni z ozelenjeno mrežo ograjo.

Fasado bo zaokrožilo stavbno pohištvo v PVC izvedbi s trojno zasteklitvijo, ter z žaluzijami krpan. 

Stanovanja bodo vseljiva v letu 2023.

Ponudnik:
GB nepremičnine, Goran Barišić s.p.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Mobilna številka
: 040/564-460
Elektronski naslov: [email protected]
Spletna stran: 
https://www.gbnepremicnine.si/novogradnje/Slovenija.d194/Dolenjska.r4/Smarjeske-Toplice.p1336/Vitalis-Smarjeske-Toplice.n2840/

Spletna stran projekta: https://www.gbnepremicnine.si/novogradnj...

Prodajalec: GB nepremičnine, Goran Barišić s.p.
Naslov: Šmartinska cesta 56, 1000 Ljubljana
Telefon: 040 564 460
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: https://www.gbnepremicnine.si/novogradnje/Slovenija.d194/Dolenjska.r4/Smarjeske-Toplice.p1336/Vitalis-Smarjeske-Toplice.n2840/

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog