Nova stanovanja Vila Blok A

Zagorje ob Savi

Za vas se na odlični lokaciji gradijo nova stanovanja v moderni večstanovanjski stavbi. Umeščenost bloka vam ponuja odličen dostop do kompletne infrastrukture saj so šola, vrtec, sprehajalne poti, športni objekti, center mesta in vsa potrebna infrastruktura, ki vam jo nudi ugodje mesta Zagorja ob Savi v neposredni bližini.

Hkrati pa vam lokacija ponuja odlično povezavo s celotno Slovenijo saj je oddaljenost AC priključka Trojane le 13 km.

Stavba obsega 5 etaž in je zasnovana izjemno funkcionalno. Zgornje 4 etaže so namenjene stanovanjskim površinam, v spodnji etaži pa se nahajajo parkirna mesta, kolesarnica in shrambe. V stavbi se nahaja 12 stanovanj.

Objekt je zgrajen v kombinaciji opečnih blokov in armiranega betona, zunanje stene objekta bodo izolirane s kameno volno, ki zagotavlja paroprepustnost in izboljšano požarno varnost. Kletna etaža bo izolirana z XPS ploščami. Vgrajena bodo troslojna termopan okna z zunanjimi ALU žaluzijami na elektro pogon.

Ogrevanje je plinsko z etažno centralno pečjo. V vseh prostorih je talno gretje, v kopalnici je dodan električni radiator. V stanovanju sta dve predpripravi za klimatsko napravo. Objekt bo priključen na optično omrežje.

Stanovanja bodo zgrajena na ključ. V tej fazi nakupa lahko stranka izbira barvo vinilne talne obloge v sobah, ter keramike v kopalnici in na balkonu. Prav tako lahko stranka izbere barvo notranjih vrat. Notranja vrata so lesena višine 2,60 m s skritimi vodili.

Vstop v stanovanjski blok bo možen neposredno iz parkirišča v prvi etaži ali skozi glavni vhod v pritličju – 3. etaža. Objekt je opremljen z dvigalom.

Vsa parkirišča bodo imela pripravo elektro polnilnice.

V tej fazi lahko stranka izbira barvo vinila, keramike in vrat- vrata so delana po narocilu visine 2.60 z skritimi vodili.

V vseh prostorih talno gretje.

Dvakrat priprava za klimo.

Žaluzije na elektropogon.

Gradnja 30cm poroterm izolacija kamena volna.

Silikonski zaključni sloj- pralna fasada.PONUDNIK:
Premium nepremičnine  d.o.o.
Cesta Borisa Kidriča 3
1410 Zagorje ob Savi

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 70 222 110
Elektronski naslov:   [email protected]

Prodajalec: Premium nepremičnine d.o.o.
Naslov: Cesta Borisa Kidriča 3, 1410 Zagorje
Telefon: 070 222 110
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: http://www.premium-nepremicnine.si

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog