Samostojne pasivne hiše Ljubljana okolica - gradnja na ključ

Šmarje - Sap

Na mirni in prijetni lokaciji, nedaleč stran od prestolnice, bo letos septembra zaključen projekt s samostojnimi, pasivnimi in moderno zasnovanimi hišami.

Faza gradnje

Projekt je sestavljen iz štirih samostojnih hiš, ki bodo zgrajene »na ključ« z urejeno okolico in bodo vseljive septembra letos.

Način gradnje

Montažne, pasivne in samooskrbne hiše, ki zagotavljajo izjemno udobje bivanja z zelo nizko porabo energije, kar prinaša tudi nizke stroške vzdrževanja hiše. Hiše imajo urejeno ogrevanje s talnim ogrevanjem, ki deluje na toplotno črpalko. Hkrati bo zahvaljujoč kontroliranemu prezračevanju, v Vaši hiši 24 ur na dan zagotovljen dotok svežega zraka. Vgrajeni filtrirni sistem zagotavlja najboljšo prostorsko klimo, kar je odlično tudi za alergike.

Notranja razporeditev hiše

Zasnova razporeditve hiše je načrtovana tako, da je vsak del hiše izkoriščen do potankosti, kar pomeni, da vam je omogočeno udobje in zasebnost v bivanju. Hiša je zasnovana v dveh etažah. Pritličje je namenjeno dnevno-bivalnemu delu, nadstropje je sestavljeno iz spalnice, otroških sob, kopalnic in utilitya.

Okolica hiše in parkiranje

Vsaka od hiš stoji na samostojni parceli v velikosti približno 500 m2. Položaj hiše na parceli omogoča ureditev prijetnega kotička za druženje in nadstreška za dva avtomobila. Dostop do parcel je urejen po asfaltirani cesti.

Lokacija in infrastruktura

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura: vrtec, šola, trgovina, lekarna, banka in pošto. Lokacija kupcu poleg vse potrebne infrastrukture v bližini omogoča kakovostno urbano življenje, možnosti za sprehode, kolesarjenje in hiter dostop do mesta. AC priključek Šmarje-Sap je oddaljen manj kot 1 km, prestolnica Ljubljana pa 10 km.

Celotno ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

Ponudnik:
SVET REAL d.o.o.
Rovšnikova ulica 2
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Mobilna številka: 041 273 492 - Goran Grbić
E-naslov: [email protected]   

Spletna stran projekta: https://www.svet.si/novogradnje/Slovenij...

Prodajalec: Svet Real d.o.o.
Naslov: Rovšnikova ulica 2
Telefon: 041 273 492 Goran Grbić
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: https://www.svet.si/novogradnje/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Grosuplje.p25/Moderne-hise-zgrajene-na-kljuc-Smarje-Sap.n2838/

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog