Regentov Kvart

Dravlje, Ljubljana

                                                          Z veseljem vam sporočamo, da  bomo v enem izmed najbolj zelenih predelov Ljubljane, v šišenskih Dravljah, zgradili sodobno, do mladih družin in posameznikov, okolja in lokalne skupnosti prijazno stanovanjsko sosesko, Regentov kvart.Gradnjo bomo predvidoma začeli prihodnje leto, novo sosesko pa bodo sestavljale tri sodobno grajene stolpnice s skupno 356 stanovanji. Izbirali boste lahko med sodobno načrtovanimi  enosobnimi do petsobnimi stanovanji, v izmeri od 30 do 100 m2 z balkonom ali atrijem. V kolikor iščete večje udobje in čudovit razgled, smo načrtovali tudi večje dvonadstropne penthouse s prostornimi terasami.Tri stolpnice, 12-, 15- in 18-nadstropna, bodo umeščene v premišljeno zasnovano zeleno okolje, ki bo najmlajšim ponujalo veliko domiselnih igral in zelenih površin, vam pa dobrodošlo sprostitev sredi mesta, brez motečih avtomobilov ali prepolnih parkirnih mest. Stanovanja bodo ponujala čudovit razgled, nekatera na okoliško hribovje, Karavanke in Alpe, druga na urbano Ljubljano z okolico, izjemna lokacija pa bo zagotavljala številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi in hiter dostop do mestnega središča.Vaš avto in kolo bosta dobila prostor v dvonadstropni podzemni garaži z več kot 500 parkirnimi prostori. V tem delu boste lahko v prostorne shrambe, velike od 3,5 do 6 m2, pospravili tudi vse, česar v stanovanju ne potrebujete. Za vse, ki že vozite električni avtomobil ali pa se boste za nakup šele odločili, bo na voljo že pripravljena potrebna napeljava za dokup polnilnih postaj. Uredili bomo tudi kolesarnice in posebno dvigalo, ki bo kolesarjem omogočilo lahek vstop na parkirišče.

Regentov kvart bomo zgradili na osnovi novih standardov energetske učinkovitosti, s čimer bomo poskrbeli za skoraj nič-energijske stavbe, nizke obratovalne stroške in s tem seveda tudi za večjo kakovost bivanja.

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup stanovanj bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Konec gradnje pa načrtujemo leta 2024.

EKSKLUZIVNI PRODAJALEC:
Ljubljana nepremičnine d.o.o.

Cesta na brdo 69
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Tel. številka: +386 1 2445 005
Spletna stran: https://www.regentov-kvart.si
E - naslov: info@regentov-kvart.si

 

  INVESTITOR:
  LESNEP d. o. o.
  Miklošičeva cesta 18
  1000 Ljubljana

 

   

Spletna stran projekta: https://www.regentov-kvart.si

Prodajalec: Lesnep d.o.o.
Naslov: Miklošičeva cesta 18, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 244 50 05
E-pošta: info@regentov-kvart.si
Spletna stran: https://www.regentov-kvart.si
Investitor: Lesnep, d. o. o., Miklošičeva cesta 18, 1000 Ljubljana

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog