Palais Schellenburg

Center Ljubljane, bivši Kolizej

»Vaš najlepši novi dom«.

Nedaleč od zgodovinskega središča Ljubljane se razvija stanovanjski objekt Palais Schellenburg.

Palais Schellenburg vsebuje 110 moderno zasnovanih stanovanjskih enot, od katerih je šest penthousov, ki so v najvišjem, sedmem nadstropju. Dodatno pa bo ob Gosposvetski cesti stal poslovni objekt s šestimi nadstropji.

Elegantna, svetla zgradba s harmonično dovršeno fasado in velikimi okni na novo določa kvaliteto življenja in udobje bivanja v Ljubljani. Projekt obsega dve ločeni stavbi, Villo Schellenburg in Palais Schellenburg, s skupno bruto površino 52.720 m2.

V duhu Jakoba pl. Schellenburga, še danes cenjenega mecena Ljubljane, bodo na tem mestu nastala stanovanja, ki bodo izpolnila najvišja pričakovanja glede bivanjske kulture in kvalitete življenja. Oba objekta, Palais & Villa, simbolično predstavljata veličino, ki jo je predstavljal Jakob pl. Schellenburg. Zasnovana sta v stilu modernega sloga bivanja, obdana z zelenimi površinami, ki jih krasijo parki.

Visok nivo bivanja predstavljajo tudi vrhunski notranji interier, udobno zasnovane bivalne površine, ki nudijo kar se da veliko naravne svetlobe, dotok svežega zraka, hiter dostop v naravo in na drugi strani mestno dogajanje. Poleg odlične lokacije se projekt lahko pohvali s 24-urno recepcijo, umeščeno v reprezentativno avlo, videonadzorom objekta, visoko višino etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, neposrednim dostopom od parkirnih mest do stanovanj ter dodatnimi dvigali za kolesa.

Palais Schellenburg

Zgradba Palais s šestimi nadstropji je okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom. 110 stanovanj z 2 do 6 sobami se razprostirajo v etažah in nudijo od 62 m2 do razkošnih 345 m2 stanovanjskih površin ter zunanjih površin v obliki balkonov, teras in lož.

Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras poklanja stanovalcem zares slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto.

V pritličju je umeščenih 6 stanovanj s pogledom na vrt ter poslovne površine namenjene gastronomiji - bistroju in drugim dejavnostim, ki bodo stanovalcem nudile dodatno udobje. Premium stanovanja vaš čakajo v Palais Schellenburg.

Gradnja kompleksa se je začela maja 2020 z izkopom gradbene jame, in sicer na podlagi gradbenega dovoljenja, prejetega 13. 12. 2019, in se nadaljuje z grobimi gradbenimi deli, ki se bodo zaključila predvidoma konec leta 2021.

Sama gradnja se bo zaključila predvidoma do decembra 2022. Prevzem stanovanj pa bo možen najkasneje do junija 2023.

Prvi kupci so si nova stanovanja že izbrali, in pri investitorju že nekaj časa nemoteno potekajo podpisi prodajnih pogodb. Prodaja poteka nemoteno, prodajne pogodbe se podpisujejo.

Celotno zbirko fotografij je posnel fotograf Miran Kambič.

PONUDNIK:
Tivoli d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 40 505 081
Spletna stran: www.schellenburg-living.com
Elektronski naslov: [email protected]

Spletna stran projekta: https://www.schellenburg-living.com

Prodajalec: Tivoli d.o.o.
Naslov: Železna cesta 18, 1000 Ljubljana
Telefon: 040 505 081
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: https://www.schellenburg-living.com

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog