Novice - Življenje v montažni hiši

Oglasno besedilo

Rihter hiše vabi na dan odprtih vrat

Objavljeno dne 21.06.2017

Podjetje Rihter hiše vabi 30. 6. in 1. 7. 2017 v Domžale na dan odprtih vrat, kjer si boste lahko ogledali »hišo 143«.

Rihter montažne hiše

Hiša 143 je narejena do faze ključ in je tik pred vselitvijo, zato se je potrebno na dogodek prijaviti. To lahko storite tukaj >>.

KDAJ:

  • Petek, 30. 6. 2017 od 15:00 do 19:00
  • Sobota, 1. 7. 2016 od 09:00 do 14:00

V Domžalah si boste lahko ogledali hišo 143, narejeno po individualnem projektu in primerna za bivanje štiričlanske družine. Prostori v hiši so optimalno izkoriščeni. V spodnjem delu hiše so poleg osrednjega prostora, kjer je kuhinja, jedilnica in dnevni prostor še kabinet in utility ter wc. V zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica z garderobo in balkonom ter kopalnica in shramba. 

Prepričali se boste lahko o vrhunskih tehnoloških rešitvah, ki se jih vgrajujemo v Rihter hiše. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje je v hišo vgrajena kompaktna naprava. Zaradi usklajenega delovanja komponent naprave, ki hkrati skrbijo za ogrevanje prek talnega sistema, za pripravo sanitarne vode, za prezračevanje in po potrebi za hlajenje, naprava zagotavlja najugodnejšo bivalno klimo brez dodatnih naprav z zelo nizkimi stroški.

Strokovnjaki podjetja Rihter za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. Izvedeli boste tudi vse o ogrevanju in prezračevanju.

Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijave sprejemamo do petka 30. 6. 2017 do 12:00. Točen naslov ogleda vam bomo poslali naknadno po prejeti prijavi.

Prijavni obrazec >>

Več o podjetju: RIHTER MONTAŽNE GRADNJE d.o.o.
Vir: SLONEP

Več: https://www.rihter.si/dan-odprtih-vrat-na-hisi-143/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje