Novice - Življenje v montažni hiši

Oglasno besedilo

Bivanje v hiši iz slovenskega lesa

Objavljeno dne 07.01.2014

Osnovno izhodišče ob odločitvi za gradnjo hiše iz lesa je predvsem kratek čas gradnje, ki traja okoli štiri-pet mesecev do vselitve družine v nov dom, sprejemljivi stroški investicije in zagotovljena varčnost objekta. Cilj gradnje lesenih nizkoenergijskih hiš je njihova varčnost, ki ob minimalnih stroških ogrevanja nudijo visoko stopnjo bivalnega ugodja.

Gradnja hiše iz lesa

V podjetju Javušnik vam že v osnovi nudimo gradnjo nizkoenergijskih montažnih hiš in brunaric. Omogočamo vam gradnjo po različnih sistemih, naj izpostavimo sistema »Dokončaj sam« ali »Hiša na ključ«. Odločite se lahko katera dela bomo v posamezni fazi gradnje opravili mi, in katera boste opravili sami, oziroma izberete varianto gradnje hiše na ključ, kjer vsa dela do vselitve opravimo mi.


 





 

Naši kupci so izjemno presenečeni nad zelo hitro gradnjo montažne hiše, saj pridemo na lokacijo gradnje z lastno montažno ekipo, lastnim transportom in avtodvigalom. Glede na našo 20-letno tradicijo in izkušnje smo postali vešči svojega dela.

Individualne hiše iz lesa

Zavedamo se, da predstavlja gradnja hiše posameznikom, parom, družinam in drugim življenjski projekt s katerim želijo izpolniti svoje želje in si ustvariti prijeten dom. Ker imamo celotno lastno proizvodnjo, nam prilagoditev vsakemu posameznemu kupcu ne predstavlja ovir temveč izziv. Brez kakršnihkoli doplačillahko s seboj prinesete svoje lastne načrte ali idejne zasnove hiše in skupaj z našim usposobljenim osebjem bomo oblikovali vašo idealno hišo.

Slovenski les v hišah Javušnik

V podjetju Javušnik se trudimo predelati izključno slovenski les, s celotno lastno proizvodnjo lesa od hloda do hiše. Zavedamo se, da dajemo v zadnjem času prednost uporabi obnovljivih gradbenih materialov, saj nam ekološka gradnja z lesom omogoča minimalne stroške in zagotavlja udobno bivalno klimo.

Ker imamo celotno lastno proizvodnjo lesa, ki je najpomembnejši konstrukcijski material pri našem načinu gradnje, ga skrbno izberemo že v gozdu. Z lastnimi kapacitetami izvedemo posek lesa in ga transportiramo do sedeža podjetja, kjer imamo na razpolago dve liniji za razrez hlodovine, ter sušilnice, kjer les posušimo na ustrezno vlago. V proizvodni hali ga nato obdelamo do polizdelkov in končnih izdelkov na raznih sodobnih strojih. Glede na dolgoletne izkušnje dela z lesom ga skrbno predelamo in uporabimo pri gradnji lesenih objektov.

Les je naraven in v podjetju Javušnik smo za les – vedno!


Več o podjetju: JAVUŠNIK d.o.o., MONTAŽNE HIŠE JAVUŠNIK
Vir: SLONEP

Več: http://www.hise-montazne.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje