Novice - O montažnih hišah

Oglasno besedilo

V Prekmurju na ogled Lumarjev Primus-D s paketom Elegance

Objavljeno dne 10.10.2017

V podjetju Lumar v soboto 14. oktobra 2017, med 10. in 16. uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili skoraj nič-energijsko hišo Primus-D 137 s paketom Elegance. Hišo krasi dinamika, eleganca in zmerna zadržanost oblik, ki so vodila k izoblikovanju paketa, namenjenega vsem, ki si želijo z arhitekturo objekta preseči ustaljene okvire in diskretno izražati svobodne nazore. Paket zajema vogalno stekleno zasteklitev z integriranim stebričkom in vodoravno oblikovane podolgovate okenske odprtine v nadstropju.
 

O skoraj nič-energijski hiši Primus-D 137e

Hišo Primus-D 137 s paketom Elegance iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost. Ta ustreza zahtevam standarda skoraj nič-energijske hiše s porabo pod 10 kWh/m2 na leto in celovito obravnava vidike bivalnega ugodja, vpliva na okolje ter rabe energije. Hiša je grajena s certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV Energy. Z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje hiša pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.


Predstavitve Lumarjevih strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar. Za več informacij bodo na voljo lastniki hiše. Predstavniki podjetja vam bodo tudi predstavili jesensko ponudbo Lumar 2020, v okviru katere vse hiše Lumar ponujajo samo še kot skoraj nič-energijske z vgrajenim prezračevalnim sistemom z rekuperatorjem in z možnostjo nadgradnje s sočno elektrarno.


Lumar 2020+

POSTANITE ENERGETSKO NEODVISNI S SONČNO ELEKTRARNO

V podjetju Lumar že danes v okviru ponudbe Lumar 2020+ omogočajo nadgradnjo hiše s sončno elektrarno. Z nadgradnjo s sončno elektrarno bo hiša postala plusenergijska, saj pokrije celotne potrebe po električni energiji (ogrevanje, sanitarna mvoda, razsvetljava, električni avtomobil, …). Lumarjevi strokovnjaki bodo definirali sončno elektrarno glede na vaše potrebe po električni energiji, lokacijo in velikost strehe. S sončno elektrarno tako že od prvega dne bivanja ne boste imeli stroškov za električno energijo, na dolgi rok ne boste odvisni od višanja cen električne energije, sočasno pa boste z zmanjšanjem CO2 poskrbeli za naše okolje. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje