Novice - O montažnih hišah

Oglasno besedilo

Premierno na ogled Lumarjeva Beta 148

Premierno na ogled Lumarjeva Beta 148
Objavljeno dne 17.04.2015

V soboto 18. aprila 2015, med 10. in 16. uro, v Lumar IG pripravljajo nov dan odprtih vrat. V Topolšici bodo prvič predstavili že vseljeno hišo Beta 148, ki združuje sodobno oblikovanje, energetsko varčnost, najvišjo možno uporabnost in visoko bivalno ugodje.

O hiši Beta 148

Hiša Lumar Beta iz družine CLASSIC  je zasnovana kot sodobna nizkoenergijska enodružinska hiša, ki po svoji funkcionalnosti in obliki najbolj odgovarja sodobnemu  – ekološko ozaveščenemu načinu bivanja. Naravni materiali, kot so les in celulozna izolacija, velike steklene površine v bivalnih postorih ter funkcionalna razporeditev, so tiste kvalitete, ki hišo naredijo izjemno prijetno za bivanje. Dodatno prednost predstavljajo pomožni prostori, ki so integrirani v samo arhitekturno zasnovo. Hiša je zasnovana s simetrično dvokapno streho in jo je mogoče umestiti v večji del slovenskega grajenega okolja. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar Prestige z izolacijo iz celuloznih vlaken. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev.

Lumarjev Pomladanski Best Buy

V podjetju so pripravili številne nove ugodnosti v okviru akcije Lumar Best Buy. V posebnih akcijah Na ključ Best Buy, Primus Best Buy in ponudbi Lumar Smart je pripravljen izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih novih ter že preverjenih tipskih hiš Lumar. Hiše odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energetska učinkovitost in dokazan vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti so pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar.

Predstavitve Lumarjevih strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za dodatna vprašanja bodo na voljo tudi lastniki hiše, ki v njej bivajo tri leta. O financiranju in kreditiranju vaše nove hiše Lumar bodo na voljo svetovalci Banke Sparkasse.

Dobrodošli doma.

Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Več o podjetju: LUMAR IG d.o.o.
Vir: SLONEP

Več: http://www.lumar.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje