Novice - O montažnih hišah

Oglasno besedilo

Informativni dan hiše JARIS to soboto

Objavljeno dne 08.06.2015

Podjetje Jaris že 15 let deluje na slovenskem tržišču kot kakovosten izvajalec lesenih skeletnih in lesenih masivnih nizkoenergijskih in pasivnih hiš.

Pri gradnji za ustvarjanje prijetnih, zdravih in varčnih domov uporabljajo preizkušene naravne materiale, saj je le tako mogoče ustvariti odlično bivalno udobje.

Njihova želja je graditi najboljše hiše iz lesa.

Dan odprtih vrat hiše JARIS

V letu 2014 so v Vodicah postavili masivno leseno hišo iz križno lepljenih plošč, ki omogočajo izvedbo najbolj zahtevnih arhitekturnih idej in konstrukcijskih izzivov.

Gradnjo z lesom, lesnimi kosmiči in lesno vlaknenimi ploščami so pri masivnih lesenih hišah nadgradili še z ilovnatimi ometi in pluto.

Gradnja JARIS hiše je:

  • ekološka
  • strokovno vodena
  • hitra in čista
  • energetsko varčna

S stalnim razvojem, osvajanjem novih znanj in bogatimi izkušnjami stojijo za svojim delom, kar potrjujejo zadovoljni lastniki JARIS hiš in pridobljeni certifikati in nagrade.

Za svoje kupce lahko uredijo vso potrebno dokumentacijo, pridobijo gradbeno dovoljenje in uredijo vse potrebno za pridobitev subvencije Ekološkega sklada Slovenije. V izvedbo lahko prevzamejo celoten projekt, vključno s potrebnimi gradbenimi deli (izkop, betonska plošča).

V praksi je hiša v manj kot letu dni pripravljena na vselitev. 

V soboto, 13. junija v Vodicah prirejajo informativni dan, kjer bodo obiskovalcem med 10. in 16. uro v bivalnem ugodju pasivne masivne lesene JARIS hiše predstavili način gradnje, produkte in tehnologijo, ki jih v JARIS hiše vgrajujejo.

Ogledali si boste lahko tudi JARIS hišo v gradnji nedaleč stran.

Veseli bodo vašega obiska.

Za rezervacijo termina na informativnem dnevu se lahko predhodno dogovorite;

 

JARIS d.o.o.
Prodajno- razstavni biro
OB grabnu 17
1217 Vodice

Vir: SLONEP

Več: http://www.jaris.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje