Novice - O montažnih hišah

Oglasno besedilo

Dan odprtih vrat

Objavljeno dne 14.10.2015

Vabimo vas na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto 17. oktobra 2015, med 10. in 16. uro. V Novem mestu bomo prvič predstavili individualno hišo Lumar, katere tlorisna zasnova izhaja iz naše tipske hiše Linea. Hišo odlikuje udobno zasnovan enovit bivalni prostor, ki obvladuje celotno širino tlorisa in spontano povezuje hišo z njeno okolico. Ob tem nudi največjo možno uporabnost, funkcionalnost, energetsko učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Hiše Lumar so v času Lumarjevih jesenskih Best Buy ugodnosti še bolj dostopne in ugodne.

Ustvarite svoj sanjski dom

Osebne zahteve, prioritete in želje naših naročnikov, danosti in omejitve ter ostale vrednostne posebnosti konkretne situacije, nam predstavljajo poseben ustvarjalen izziv pri izdelavi novih, izvirnih in enkratnih arhitekturnih rešitev. V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja zato stremimo k uresničevanju sodobnih arhitekturnih slogov, ki na eni strani zadovoljujejo visoka pričakovanja naših naročnikov, na drugi strani pa v obravnavani prostor vnašajo novo dodano vrednost. Kvalitetna arhitektura je že od nekdaj Lumarjev sinonim.

O tipski hiši Linea

Tipska hiša Linea iz družine Avantgarde združuje estetiko mansardnih hiš z udobjem dveh polnih etaž. Bogat bivalni prostor v pritličju se odpira na več strani. Udobno zasnovan bivalni prostor, ki je služil pripravi zasnove predstavljene individualne hiše, omogoča izdatno naravno osvetlitev vseh prostorov preko panoramskih oken na daljšo in krajšo stranico fasade. Arhitekturna zasnova povzema tradicionalna izhodišča pojmovanja podobe hiše in jih spretno izčisti v zadržan, estetsko sodobnejši slog. Hišo je mogoče izvajati tudi kot klasično različico z napušči.

Predstavitve Lumarjevih strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za dodatna vprašanja bodo na voljo tudi lastniki hiše.

Prijave sprejemamo na www.lumar.si.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

Več o podjetju: LUMAR IG d.o.o.
Vir: SLONEP

Več: http://www.lumar.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje