Vprašanja - O montažnih hišahKako se obnesejo montažne hiše v različnih vremenskih pogojih?

VPRAŠANJE:

Doma sem v Ajdovščini v Vipavski dolini, ki je znana po zelo močni burji. Zanima me, kako so montažne hiše odporne na tovrstne vremenske razmere. Burja dosega v sunkih tudi 130 km na uro.

(D.O.)


ODGOVOR:

Montažne hiše so v tovrstnih vremenskih pogojih povsem enakovredne zidanim hišam.

Montažne hiše so namreč lahko iz različnih materialov kot so les, beton idr. Razlikujejo se le v načinu gradnje. Zadostiti pa morajo povsem istim pogojem kot zidane hiše, zato se vam ni potrebno bati, da bi se hiša podrla ob močni burji.

04.08.2007 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje