Imenik ponudnikov - O montažnih hišah

JUBHOME d.o.o.

Izdelava energijsko varčnih hiš.

Objavljeni članki:

JUBHome je nova blagovna znamka skupine JUB, v okviru katere vstopamo na trg s ponudbo energijsko varčnih hiš  v katerem koli standardu energijske varčnosti:  od varčne hiše, pasivne hiše do plus energijske hiše. Sistem JUBHome je plod lastnega razvoja in proizvodnje. Zasnova temelji na energijski varčnosti in učinkovitosti, čvrstosti gradnje, na hitri in enostavni izvedbi ter arhitekturni raznolikosti.

Današnji graditelji družinskih hiš opuščajo navado, da morajo biti hiše tako velike, da je v njej prostora vsaj še za enega otroka z družino. Danes iščemo udobje, stroškovno in energijsko varčnost ter velikost hiše prilagajamo dejanskim potrebam.

Opažamo enostavnejšo, čistejšo arhitekturo,  ki omogoča lažje doseganje visokokakovostne izvedbe, združevanje kuhanja, obedovanja in bivanja v en sam prostor, ki je lahko manjši kot je seštevek prejšnjih treh, združevanje spalnih prostorov s kopalnico, ločeno za starše in otroke, izločitev garaže,  raznih shramb in pomožnih prostorov iz stanovanjskega objekta…

Tudi zaradi tega so današnje hiše lahko cenejše;  so manjše,  a zato nič manj lepe, varne in funkcionalne. Današnji graditelji želijo kompletno storitev in  hitro vselitev po vnaprej znani ceni.

Vse navedeno smo upoštevali v zasnovi JUBHome hiš, ki jih bomo za vas gradili »na ključ«. Naše hiše zagotavljajo energijsko varčnost, visoko kakovost izvedbe, združujejo prednosti masivne gradnje s hitrostjo montažne gradnje, nizke stroške obratovanja ter ohranjajo vrednost naložbe v hišo. Poleg tipskih projektov, nudimo individualno zasnovo, projektiranje in izvedbo gradnje »na ključ«.

Preverite, preizkusite, z veseljem vas pričakujemo!

Podatki o podjetju

Naziv: JUBHOME d.o.o.
Naslov: Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani
E-Pošta: info@jubhome.eu
Spletna stran: http://jubhome.eu

Kontakti

Telefon: 01/588-41-83
Telefaks: 01/588-42-56
E-Pošta: info@jubhome.eu

Število obiskovalcev: 3389

Pošljite naročilo ali povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo oz. vprašanje za ponudnika.
Vaši podatkiDodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje