Novice - Montažna gradnja

Oglasno besedilo

Lumarjev dan odprtih vrat v Grosuplju

Objavljeno dne 16.05.2017

Lumarjev smart 120 na ogled v Grosuplju

V podjetju Lumar pripravljajo 20. maja 2017, med 10. in 16. uro, prvega v seriji dnevov odprtih vrat, ki si bodo v naslednjih tednih sledili po Sloveniji. V soboto bo kot prva v Grosuplju na ogled že vseljena hiša Smart 120 s spremenjenim tlorisom. Hiša razgibane tlorisne zasnove v preprostem tlorisnem gabaritu ob umeščanju na parcelo, zadosti praktično vsem prostorskim situacijam. Oblikovno je hiša klasične, mansardne zasnove in je primerna za pretežni del slovenskega kontinentalnega podeželja mestnih ter primestnih okolij. Velike steklene površine in odprta tlorisna razporeditev omogočajo prijetno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost.
 

O hiši smart 120

Hiša Smart 120 iz skupine CLASSIC je zasnovana kot sodobna dobro nizkoenergijska enodružinska hiša. Njena smiselna razporeditev prostorov, funkcionalnost in oblika odgovarja sodobnemu – ekološko ozaveščenemu načinu bivanja. Tlorisna razporeditev ima izrazito majhne komunikacijske površine hodnikov, kar omogoča optimalni izkoristek prostora na dani površini. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.
 

Lumarjeve pomladanske ugodnosti

V sklopu ponudbe Lumar 2020 so v podjetju Lumar pripravili številne »Best Buy« ugodnosti. Izbranih 25 optimiranih in tehnološko naprednih hiš Lumar je v paketih Lumar Smart, Lumar Best Buy in Lumar Eko še bolj dostopnih. Pripravljeni paketi predstavljajo odgovor na zahteve in potrebe kupcev ter okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom hiše Lumar boste že danes dobili dom s tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2017.
 

Predstavitve strokovnjakov

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje kakovostnih in visoko energetsko učinkovitih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo tudi lastniki hiše. Več informacij o dnevu odprtih vrat in prijave na www.lumar.si.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje