Vprašanja - Montažna gradnja
Število ustreznih rezultatov: 4
Možnost izgradnje mansarde v starejši montažni hiši (B)
Imamo montažno hišo Marles, postavljena v letu 1972. Hiša zajema kletne prostore, pritličje in podstrešje (precej nizko, le s težavo se hodi). Želeli bi pridobiti dodatne bivalne prostore. Zanima nas ali obstaja možnost izgradnje mansarde in kako bi se tega morali lotiti. ... (SLONEP)
Kako vgraditi sef v montažno hišo? (A. T.)
Zanima me, na kakšen način bi lahko vgradil sef v že postavljeno montažno hišo, v kateri nimam betoniranih kletnih prostorov? ... (SLONEP)
Kaj storiti, če pasivna hiša ne dosega projektiranih zahtev? (Kristijan)
Zgradili smo montažno pasivno hišo, v kateri ne dosegamo projektiranih temperatur za ogrevanje. Kakšne so moje pravice kot potrošnika v tem primeru, saj se izvajalec, namesto, da bi reševal stvari, izgovarja na prvo ogrevalno sezono in s tem povezanimi večjimi toplotnimi izgubami. Izvajali smo tudi meritve, ki so iz mojega vidika pokazatelj, da hiše ne bomo ogreli tudi naslednje leto in zaradi tega ne bi rad še ene zime s temperaturami do 19 °C v hiši. ... (SLONEP)
Kako ogrevati leseno hišo? (Marička)
S partnerjem spomladi načrtujeva gradnjo hiše - približno 3 × 50 m2 (zidana klet, leseno pritličje in lesena mansarda) na nadmorski višini približno 900 m. V lokacijski informaciji je zapisano, da je prepovedano ogrevanje z naftnimi derivati, dopustno pa je ogrevanje z električno energijo, trdimi gorivi in plinom. Kakšno ogrevanje nama svetujete, da je čim bolj okolju prijazno in hkrati varčno. V vseh bivalnih prostorih bo parket, v kopalnicah keramika, v kuhinji in 2/3 kleti pa žgane plošče. ... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje