VpraÅ¡anja - Montažne hišemontažne hise

VPRAŠANJE:

Zanima me ali obstajajo v Sloveniji tudi kaksni tuji ponudniki montaznih his in iz katerih drzav? Kje bi izvedel za njih? Namrec zanimajo me predvsem italijanski in svicarski proizvajalci montaznih his, ki sem jih nekoc zasledil v neki reviji in bi rad prisel do njih. Kje bi prisel do baze podatkov o italijanskih in svicarskih in tudi kaksnih drugih tujih ponudnikih?

(NN)


ODGOVOR:

V Sloveniji obstajajo ponudniki tujih proizvajalcev montažnih hiš. In sicer je to podjetje Amera d.o.o., ki prodaja kanadske montažne hiše, podjetje Triangle d.o.o., ki zastopa avstrijsko družinsko podjetje Elk, Honka - finske lesene hiše... Več o montažnih hišah si lahko ogledate na spletnem straneh Slonepa, v rubriki Gradnja & Montažne hiše, naslovu http://montaznehise.slonep.net . O proizvajalcih oz. ponudnikih italijanskih in švicarskih montažnih hiš boste več izvedeli, če pobrskate po spletu tujih iskalnikov. V Sloveniji ni zastopstev za te ponudnike.  

15.03.2002 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje