VpraÅ¡anja - Montažne hišePonudba

VPRAŠANJE:

Pozdravljeni!
Z ženo se zanimava za nakup montažne hiše.
Na vaši strani sem zasledil hišo F1 prodajalca Pegy d.o.o.
Prosim, če bi mi lahko poslali ceno hiše: na ključ oz. do 4.gradbene faze.

(Sandi)


ODGOVOR:

Na spletnih straneh http://montaznehise.slonep.net si lahko ogledate obširno ponudbo ter ponudnike montažnih hiš v Sloveniji. Na straneh so zaenkrat navedeni le splošni podatki, zato vam svetujemo, da se za konkretnejše podatke obrnete direktno na ponudnika.

Glede cene:
- Pegy d.o.o.: Informativna cena neto stanovanjske površine znaša od 700 do 820 DEM, na kljuè cca. 1100 DEM - 1300 DEM na m2, v tolarski protivrednosti na dan podpisa pogodbe. V ceni ni vraèuan 8% DDV za individualno stanovanjsko izgradnjo in 19% DDV za gradnjo za trg in poslovne prostore ( http://www.pegy.si/cenik.html ).

- Kontaktni podatki:
Pegy d.o.o.
Ivanjke Uranjek 3
3310 Žalec
tel: 03/710-23-10
fax: 03/710-23-11
pegydom@siol.net
http://www.pegy.si

28.02.2002 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje