VpraÅ¡anja - Montažne hišeTrg montažnih hiš

VPRAŠANJE:

Imam vprašanje, ki se ne nanaša na nakup nepremičnin. Priopravljam trženjski načrt na temo montažnih hiš in me nekaj zanima: Ali imate vi slučajno podatek kakšen odstotek trga stanovanjskih hiš predstavljajo montažne hiše in če ga nimate ali imate v glavi vsaj približno oceno? Kateri proizvajalec oz. ponudnik ima na tem trgu montažnih hiš največji tržni delež?

(NN)


ODGOVOR:

Glede na SLONEP-ove raziskave področja montažnih hiš, bi ocenili delež montažnih hiš v Sloveniji pod deset odstotkov. Vendar se število montažnih hiš iz leta v leto povečuje. Kar se tiče ponudnikov, pa imajo sigurno največji tržni delež podjetja, ki proizvajajo poleg projektnih tudi tipske montažne hiše ter so na slovenskem trgu prisotna že vrsto let. Seznam vseh ponudnikov tipskih (le ti izdelujejo tudi projektne) in projektnih montažnih hiš pa najdete na spletnem naslovu http://montaznehise.slonep.net .

28.01.2002 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje