VpraÅ¡anja - Montažne hišerazlika v ceni

VPRAŠANJE:

Pozdravljeni!
Zanima me za koliko % (približno) je dražja montažna hiša po lastnih načrtih od tipske montažne hiše. Za odgovor se vam zahvaljujem.

(Primož)


ODGOVOR:

Hiša po vaših načrtih je dražja od tipske za toliko kolikor se razlikuje od tipske. O odstotkih ne moremo govoriti, saj je odvisno od načrtov vaše hiše. Za podrobnejšo razlago in morebitne konkretne podatke se obrnite na proizvajalce, ki vam bodo najlažje postregli z odgovorom za vaš konkretni primer. 

11.09.2004 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje