VpraÅ¡anja - Montažne hišeFotografije gotovih hiš

VPRAŠANJE:

Spoštovani!

Naša mlada družina se je odločila za gradnjo hiše. Ker so mnenja glede izgleda hiše zelo deljena, me zanima kje bi lahko dobil, našel ali kupil fotokatalog (ali kaj podobnega) gotovih hiš in bi se tako lažje odločili za primerno obliko in funkcionalnost hiše.
Hvala in lep pozdrav
Alojz

(Alojz)


ODGOVOR:

Vse o montažnih hišah si lahko ogledate na Slonep-ovih spletnih straneh na naslovu http://montaznehise.slonep.net . Tam so zbrani vsi podatki o montažnih hišah, vsi ponudniki oz. proizvajalci v Sloveniji, v iskalniku montažnih hiš pa si lahko ogledate tudi slikovno predstavitev posameznih montažnih hiš, kjer lahko vpišete svoje kontaktne podatke, katere prejme ponudnik in naveže kontakt z Vami.

V kolikor pa želite kataloge posameznih podjetij Vam svetujemo, da se obrnete direktno na ponudnike. Mi teh katalogov nimamo, saj vse informacije nudimo na spletu, na že zgoraj omenjenem spletnem naslovu.

14.10.2002 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje