Novice - Razpisi

novica

Objavljen razpis za neprofitna stanovanja v Mariboru

Objavljen razpis za neprofitna stanovanja v Mariboru
Objavljeno dne 07.10.2009

Javni medobčinski stanovanjski sklad Maribor je objavil javni razpis za dodelitev neprofitnih najemnih stanovanj. Predvidoma bo najemnikom namenjenih 40 stanovanj, ki jih bodo prejeli leta 2010.

20 stanovanj je namenjeno prosilcem, ki niso zavezanci za plačilo varščine (lista A), 20 pa jih je namenjenih prosilcem, ki imajo tako visoke dohodke, da so zavezani plačati varščino. Na razpisu lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije, ki imajo stalno prebivališče na območju Mestne občine Maribor ali občin Duplek, Hoče-Slivnica, Miklavž na Dravskem polju, Rače-Fram in Starše. Na razpisu lahko sodelujejo tudi invalidi, ki so trajno vezani na invalidski voziček ali pomoč druge osebe in imajo v MO Maribor možnost zaposlitve ali zagotovljeno pomoč druge osebe in zdravstvene storitve in najemniki v stanovanjih, odvzetih po predpisih o podržavljenju.

Prosilci morajo vloge na predpisanih obrazcih in z zahtevanimi prilogami oddati do vključno 2. novembra 2009. Udeleženci bodo odločbe o uvrstitvi ali neuvrstitvi na prednostno listo prejel v roku 6 mesecev po zaključku razpisa.

Besedilo razpisa >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog