Novice - Razpisi

novica

Javni razpis za izbiro študentskih domov za študijsko leto 2012/2013

Objavljeno dne 15.03.2012
Javni razpis za izbiro študentskih domov za študijsko leto 2012/2013 se objavlja za izbiro zasebnih zavodov in drugih zasebnih pravnih oseb ter samostojnih podjetnikov posameznikov, registriranih za dejavnost študentskih domov, ki sprejemajo študente v skladu z določili Pravilnika o subvencioniranju bivanja študentov in ki jim bo Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport dodeljevalo subvencije za bivanje študentov. 
 
Na tem javnem razpisu lahko kandidirajo zasebni študentski domovi, ki so ob oddaji vloge na javni razpis pri pristojnem organu registrirani za dejavnost študentskih domov in ki:

1. študentom zagotavljajo: opremljeno sobo, skupne in pomožne prostore,električno energijo za razsvetljavo, kuhanje napitkov in jedi ter za druge osebne potrebe, hladno in toplo vodo,ogrevane prostore, posteljno perilo ter vzdržujejo stavbo, opremo in napeljave po sanitarno-tehničnih predpisih ter red in čistočo v skupnih in pomožnih prostorih;
2. bodo proste zmogljivosti za bivanje študentov objavljali v skupnem javnem razpisu za sprejem in podaljšanje bivanja, ki ga za vsako študijsko leto objavi ministrstvo;
3. bodo študentu zmanjšali ceno bivanja za toliko, kolikor znaša subvencija;
4. ponujajo 7 ali več postelj.

Rok za oddajo vlog je 23. 3. 2012, do 14.00 ure.

Dodatne informacije

Vsa dodatna pojasnila v zvezi z javnim razpisom lahko zainteresirani do konca javnega razpisa dobijo na e-naslovu: [email protected].

Razpisna dokumentacija

Prijavna obrazca in razpisno dokumentacijo lahko zainteresirani prijavitelji dobijo z dnem objave v Uradnem listu RS na spletnih straneh ministrstva >>.
Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog